http://www.mql5.com/en/charts/2444719/e ... ski-mbanku
No właśnie, o jakiej szybkiej piłce wykańczającej mówisz?
Hary, mówisz, że teraz czas na Gold UP i korektę na USD?harymilloki pisze:!No właśnie, o jakiej szybkiej piłce wykańczającej mówisz?
Poczekasz to zrozumiesz o co mi chodzi.... Cierpliwości ...
No to ty nie mówisz o DT, tylko o zupełnie innym stylu.harymilloki pisze:!No właśnie, o jakiej szybkiej piłce wykańczającej mówisz?
niekoniecznie Dadas masz rację, rynek ciągle się kręci i mogą pewne rzeczy rozegrać się jeszcze dziś,Dadas pisze: No to ty nie mówisz o DT, tylko o zupełnie innym stylu.
Pomyliłeś wątek.
Ten wątek wyraźnie podkreśla, że jest o DT, a nie średnio, czy długoterminowym tradingu.
A wiesz ile mnie toDadas pisze:No to ty nie mówisz o DT, tylko o zupełnie innym stylu.harymilloki pisze:!No właśnie, o jakiej szybkiej piłce wykańczającej mówisz?
Pomyliłeś wątek.
Ten wątek wyraźnie podkreśla, że jest o DT, a nie średnio, czy długoterminowym tradingu.
no kiedyś w końcu odbije ten dolarharymilloki pisze:!No właśnie, o jakiej szybkiej piłce wykańczającej mówisz?
No to spekuluje że w ciągu najbliższych kilku godzin mamy odwrócenie trenduMaciejWLKP pisze:no kiedyś w końcu odbije ten dolarharymilloki pisze:!No właśnie, o jakiej szybkiej piłce wykańczającej mówisz?
ty znikniesz na długie tygodnie/miesiące i nagle wystrzelisz na forum z wpisem "pamiętacie mnie? a nie mówiłem! to było 3 października!"![]()
tutaj spekulujemy co będzie w ciągu kilu najbliższych godz a nie kiedyś
To jest przecież oczywiste, że o zmienność tutaj chodzi.as28 pisze:ciekawa rozgrywka idzie na ropie,
duzi gracze się okładają
http://www.mql5.com/en/charts/2444756/w ... ski-mbanku
-- Dodano: 03 paź 2014, 15:12 --
niekoniecznie Dadas masz rację, rynek ciągle się kręci i mogą pewne rzeczy rozegrać się jeszcze dziś,Dadas pisze: No to ty nie mówisz o DT, tylko o zupełnie innym stylu.
Pomyliłeś wątek.
edek będzie cienki jeżeli nie przejdzie 1.2555 jeżeli wróci 1.26 to drżyjcie miśki edkowe