lukpiasek pisze:
dalej nie rozumiesz a w tym linku jest poprawnie tak jak ja wyznaczyłem a nie Ty - jeśli tak prostej rzeczy nie ogarniasz jak chcesz zrozumieć rzeczy trudniejsze w dalszym etapie rozwoju

wiem że jest to złoty podział i to sie pokrywa ale no kaman później dziwić się że pojawiają się głosy o tym że at nie działa

no jak ma działać jak 90% dawców jej nie rozumie sorry ale nie mogę się powstrzymać ze śmiechu
wiem że to nic takiego ale to tym bardziej jak z prostotą jest tak trudno to .....

No bo to jest prawda.
Żadne AT nie działa, tylko trader działa, albo nie.
Rynek nie respektuje żadnego AT, tylko trader znajduje zawsze jakąś linię AT, bo akurat pasuje.
Ty tego nie możesz zrozumieć, lukpiasek.
Ale, skoro tobie to działa, to tylko chwała tobie.
-- Dodano: sob 04-10-2014, 16:34 --
lukpiasek pisze:highend pisze:Dadas - czym się różni Twój secret weapon wskaźnik od FIBO? wyznaczając daną świecę i porównując z FIBO to poziomy 0-100 to zakres wskaźnika R1-S1 (wiadomo), pivot niebieska linia 50% FIBO (wiadomo), a kolejne linie (w dół w tym przypadku) R2, R3, R4 to fibo 161.8, 261.8 i 423.6 fibo... I tyle. Tak samo w górę

Aczkolwiek da się zauważyć różnicę - minimalnie poziomy na wskaźniku są niżej niż FIBO.... hmmm

nice catch

rokujesz nadzieje

No to jak już zrozumiesz, że wszystkie teorie są oparte na jednym i tym samym, to wreszcie zrozumiesz, że równie dobrze możesz tradować linię po środku wykresu, albo czysty wykres bez niczego, i że żadne AT ani inne pierduty nie mają najmnieszego znaczenia, jak tylko psychologiczne czary-mary.