DayTrading: Piątek 03.10.2014
Re: DayTrading: Piątek 03.10.2014
ech, miało być od WZROSTOWEJ LT - pisałem o spadkach i dlatego się walnąłem (na screenie jest ok)tuvok pisze:Proponuje zmienić dilera albo nie brać zioła przed trejdowaniem lub chociaż pisaniem na forum. Najpierw piszzesz, że gwiazda poranna zwiastuje ci spadki w przyszłym tygodniu. Teraz piszesz, że te spadki to MOŻE a tak naprawde będą wzrosty bo ci się odbiło od SPADKOWEJ LT na W1.
Nie mam pytań, ale zmień dilera

pozdrawiam

edek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Widzę, że wam nerwy puszczają.
i cool!
To głównie dlatego, że zamiast dać sobie chwilę luzu, wy dalej kombinujecie co przyszłość przyniesie,
jakbyście mieli jakikolwiek na nią wpływ.
Czytacie te formacje japońskie, nauczyliście się ich na pamięć, jesteście ekspertami, i ...
nadal nic nie wiecie i wiedzieć nie możecie, jak cena zareaguje.
W tradingu to wszystko jest o kant dupy otłuc.
Jedyne co się liczy to trend i swing.
Dajcie spbie psychiczny luz i zajmijcie się tradingiem, a nie wróżeniem!
Uwierzcie, że poczujecie się znacznie lepiej!
-- Dodano: sob 04-10-2014, 9:49 --
Edek, teraz cena zmierza tam, gdzie czerwona przerywana.
Widać ten poziom po lewo, w historii.
Potem, ew. dalej.

To głównie dlatego, że zamiast dać sobie chwilę luzu, wy dalej kombinujecie co przyszłość przyniesie,
jakbyście mieli jakikolwiek na nią wpływ.
Czytacie te formacje japońskie, nauczyliście się ich na pamięć, jesteście ekspertami, i ...
nadal nic nie wiecie i wiedzieć nie możecie, jak cena zareaguje.
W tradingu to wszystko jest o kant dupy otłuc.
Jedyne co się liczy to trend i swing.
Dajcie spbie psychiczny luz i zajmijcie się tradingiem, a nie wróżeniem!
Uwierzcie, że poczujecie się znacznie lepiej!
-- Dodano: sob 04-10-2014, 9:49 --
Edek, teraz cena zmierza tam, gdzie czerwona przerywana.
Widać ten poziom po lewo, w historii.
Potem, ew. dalej.
76.4% fibo było w piątek ciekawe czy ktoś zauważyłBemowo1 pisze:edek

nie wiem jak u was ale u mnie w xtb low świecy piątkowej był dokładnie w punkt 1.25000000000 ciekawe czy to coś oznacza tak jakby rynek się bał że nie ma stoplosów na 1.25 tylko same TP

https://www.tradingview.com/x/2hLuQLNS/
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

edek miesięczny
przez 10 lat edek wypracował cenę równowagi, ciekawe, czy wyjdzie z prostokąta
przez 10 lat edek wypracował cenę równowagi, ciekawe, czy wyjdzie z prostokąta
U mnie 1.2501.lukpiasek pisze:76.4% fibo było w piątek ciekawe czy ktoś zauważyłBemowo1 pisze:edek![]()
nie wiem jak u was ale u mnie w xtb low świecy piątkowej był dokładnie w punkt 1.25000000000 ciekawe czy to coś oznacza tak jakby rynek się bał że nie ma stoplosów na 1.25 tylko same TP
https://www.tradingview.com/x/2hLuQLNS/
BOSSA = 1.24999
Salt = 1.25003
dadas chodzi mi o to że nie prztestowali poziomu 1.25 o róźnice spreadu nawet czyli wszyscy co mieli tp na 1.25000 mają nadal otwarte pozycje gdyż to cena ask musi spaść poniżej , a mieli tak dużo czasu w piątek na to że aż dziwię się why ?
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Myślę, że niepotrzebnie sobie tym głowę zawracasz.lukpiasek pisze:dadas chodzi mi o to że nie prztestowali poziomu 1.25 o róźnice spreadu nawet czyli wszyscy co mieli tp na 1.25000 mają nadal otwarte pozycje gdyż to cena ask musi spaść poniżej , a mieli tak dużo czasu w piątek na to że aż dziwię się why ?
Jak się rynek otworzy, to będzie pozaliczane.
Dadas poziom Edka co pokazujesz również mi wychodzi na wskaźniku.... Ale przecież sam piszesz:
" wy dalej kombinujecie co przyszłość przyniesie
w przyszłym tygodniu nie ma jednak żadnych konkretnych danych do USD.... zatem?
może być tak, że specjalnie nic sie nie bedzie działo....
Choć taki USD/PLN ma następny cel: 3.387 (wyznacza go linia trendu na weekly), zatem pewnie kontynuejemy edka w dół, pary usd/xxx w górę.
" wy dalej kombinujecie co przyszłość przyniesie

w przyszłym tygodniu nie ma jednak żadnych konkretnych danych do USD.... zatem?
może być tak, że specjalnie nic sie nie bedzie działo....
Choć taki USD/PLN ma następny cel: 3.387 (wyznacza go linia trendu na weekly), zatem pewnie kontynuejemy edka w dół, pary usd/xxx w górę.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami