Tak ,zmienili i ciekawie to wyglądaCblondyn pisze: 05 maja 2019, 11:27 Zmieniła sie szata graficzna forum? Czy to mój Win coś szwankuje?

Tak ,zmienili i ciekawie to wyglądaCblondyn pisze: 05 maja 2019, 11:27 Zmieniła sie szata graficzna forum? Czy to mój Win coś szwankuje?
Dzieki ZabkaKermit pisze: 03 maja 2019, 18:17właśnie mu sie przygladalem po ISM i dalem mu S na 1.3160JohnyEnglisz pisze:Zabka masz jakas projekcje ma kabla??
Caly czas klin czerwony nie zrealizowany szukam punktów zaczepienia pod kontynuacje ruchu w dół. Niech zrobia drugi klin wzrostowy bo tak to zaczyna wygladac. Na razie to tylko projekcja bo jeszcze brak potwierdzen na swieczkach i wskaznikach wiec pozycja mniejsza niż standardowo o polowe, SL już na BE i jak nie odbija do konca dnia poniżej 1.3120 to zamykam i pomysle nad nim jeszcze w przyszłym tygodniu. Skusilo mnie fibo 61,8 i korelacje. Jak beda potwierdzenia to dopiero cos dorzuce do pieca wiecej
https://www.tradingview.com/x/SLWponuf/
https://www.tradingview.com/x/rb1Oe2ao/
edit:
SL przestawiony jednak na 1.3180 i pozycja zostaje
Mi też się bardziej podoba
Witajcrok. pisze: 04 maja 2019, 21:44 ma ktos zostawione S na e/try ? bo mi naliczylo swap ale jakis strasznie maly na xtb , jakby tylko za jeden dzien zamiast weekendowo
czyli kase naliczą mi w srode ? jak to w xtb ktos wie ?Zibi 68 pisze: 05 maja 2019, 21:48Witajcrok. pisze: 04 maja 2019, 21:44 ma ktos zostawione S na e/try ? bo mi naliczylo swap ale jakis strasznie maly na xtb , jakby tylko za jeden dzien zamiast weekendowo
W mforex takie sa zmiany od kilku tygodni
Ponadto, od tego tygodnia zmieni się sposób naliczania tzw. potrójnych (za piątek, sobotę i niedzielę) swapów na EURTRY i USDTRY. Ze względu na dostosowanie naliczania punktów swap do zasad rozliczeń waluty obowiązujących na rynkach nieregulowanych (OTC) zasady naliczenia punktów swap na parach z TRY będą wyglądać następująco:
- naliczenie tzw. swapów potrójnych, tj. za piątek, sobotę i niedzielę na instrumencie EURTRY następuje w środę o godzinie 24:00;
- naliczenie tzw. swapów potrójnych tj. za piątek, sobotę i niedzielę na instrumencie USDTRY następuje w czwartek o godzinie 24:00.