DayTrading: Piątek 03.01.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 sty 2014, 00:00

Wzrost
13
41%
Bez zmian
3
9%
Spadek
16
50%

Liczba głosów: 32

andrut
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 03.01.2014

Nieprzeczytany post autor: andrut »

Szczerze to myślę , że póki co realizacja zysków z krótkich i teoretycznie w dol do 1.3450 bo niby tam wypada AT ,ale ją wysadam z pociągu przy 1.3550 i poczekamy na rozwój wypadkow

-- Dodano: 04 sty 2014, 19:04 --
highend pisze:
A jak obstawiacie na poniedziałek? nadal spadki? ;) edek i kabel oraz kangur...?
Widzę że jesteś tu od niedawna jak ja.

Jest tu wielu specjalistów od forexu, naprawdę dobrych. Zrób analizę historii i jak się sprawdzały prognozy w krótkim, średnim i długim terminie. Są super udało mi się dzięki mim podwoić depo i wiele się od nich nauczyłem , chociaż jeszcze daleka droga i uważaj na naganiaczy !!!

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

andrut pisze:Szczerze to myślę , że póki co realizacja zysków z krótkich i teoretycznie w dol do 1.3450 bo niby tam wypada AT ,ale ją wysadam z pociągu przy 1.3550 i poczekamy na rozwój wypadkow
IMO https://www.tradingview.com/x/JzeCAK4l/
e/u potwierdził formację podwójnego szczytu zasięg 3426, jednak jak to z tego typu formacjami bywa wysoce prawdopodobny jest retest poziomu 3621
natomiast na w1 może dojść nawet do czegoś takiego :
https://www.tradingview.com/x/BpBOgnMy/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

http://www.youtube.com/watch?v=WijEHQWGfI4

niemiecka technologia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jedziemy

andrut
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrut »

muezzin pisze:obecnie 41% a rano przeszło 60% procent forum obstawiło wzrosty EUR/USD.
No comments. Po co kopać leżącego.
Tym się sugeruj szczególnie do godz. 12 to depo umrze szybciej niż szybko

-- Dodano: 05 sty 2014, 13:18 --

Jest może jakaś stronka gdzie można zobaczyć wykresy np. z Moskwy , Tokio i Londynu

radeknl
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: radeknl »

Nowy123 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=WijEHQWGfI4

niemiecka technologia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jedziemy

Nie niemiecka tylko holenderska :d :d :d

frytek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: frytek »

Witm
    Co sądzicie o ropie w związku z mrozami najwiekszymi od ponad 20 lat w kanadzie i nadchodzącymi do usa ,czy może to ograniczyć wydobycie i spowodować wzrost zapotrzebowania na rope do ogrzewania domów , czy może to nie ma znaczenia ,zastanawiam sie czy brać L ke ?
    pozdr

Awatar użytkownika
    krinvest
    Pasjonat
    Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

frytek pisze:
      Witm
      Co sądzicie o ropie w związku z mrozami najwiekszymi od ponad 20 lat w kanadzie i nadchodzącymi do usa ,czy może to ograniczyć wydobycie i spowodować wzrost zapotrzebowania na rope do ogrzewania domów , czy może to nie ma znaczenia ,zastanawiam sie czy brać L ke ?
      pozdr
      A skąd te informacje kolega ma ? :mrgreen: beż uszczypliwości oczywiście , ale mam tam po tamtej stronie sadzawki 90% rodziny i nikt nie narzeka na pogode ? co do drugiej cześci nie ma to znaczenia, chyba , że wewnątrz panstwa przy dystrybutorach chwilowo. Ale ciekawi mnie skąd to info? nie chodzi czasem o jakis jeden region ? weź pod uwagę to , że Kanada jest wieksza od Europy?

frytek
      Gaduła
      Gaduła

Nieprzeczytany post autor: frytek »

no oczywiście że nie całe stany ale czy nie może to być pretekst do powrotu na 100$ link http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pog ... 0,1,0.html
      pozdr

fx50fx50
      Stały bywalec
      Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: fx50fx50 »

Hej.
      Giełda jutro działa?

Awatar użytkownika
      krinvest
      Pasjonat
      Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

frytek pisze:no oczywiście że nie całe stany ale czy nie może to być pretekst do powrotu na 100$ link http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pog ... 0,1,0.html
      pozdr
      Chodziło mi w kontekscie do zagrożenia wydobycia , te temperatury nie maja wpływu , rope wydobywa sie gorącą wiec tam nic nie zamarznie , maszyny są konstrukcjami cepa nawet nie ma sie co zepsuć w nich.
      Jeżeli chodzi o wzrost zapotrzebowania do ogrzewania domów to może i tak,ale w tych rejonach takie zapasy na zime robi sie co roku , to standardowa procedura.Z drugiej strony drastycznie spada sprzedaż na stacjach bo ludzie zwyczajnie siedzą w domach i nigdzie nie jeżdzą prawda? Jeżeli chodzi o te rejony,które podają w tym linku to zwyczajnie przesada,przecież w tych 3 stanach razem wziętych liczba ludności jest pewnie mniejsza od Warszawy. :d Nie ta skala troche. zwyczajne odludzia są te tereny. tam prędzej wilka spotkasz niż człowieka :mrgreen: :564: Generalnie nie szedłbym w tym kierunku. Gdyby to był NY to co innego , ale tamtymi zadupiami USA sie przejmują jak u nas Południowo-wschodnią Polską. takie zadupia nie maja żadnego wpływu, oni sie tam przykryją kocami , zapakują w śpiwory i przeczekają po prostu :D

swoja droga nie patrzyłem na rope , ale w ciekawym miejscu siedzi , wiec dzieki za poruszenie sprawy :564:

Zablokowany