XAB, bo ten sen był wczoraj, że urwało z 1,1850 na 23

A tak poważnie - ja "łapię dołki lub szczyty" tylko jak wychodzi mi ważne wsparcie lub opór, a tego przy obecnych poziomach nie widzę. To taka gra na dwa uda, oczywiście u mnie raczej się nie uda. Po prostu kiedyś tak grałem i statystycznie wychodził częściej fail. A już na pewno nie robię tego w taki dzień jak dziś, gdzie wszyscy czekają na NFP, po których może polecimy wysoko, może nisko, a może szarpniemy w dół kasując SLe i odbijemy w górę. Moim zdaniem strata kasy i ruletka, a do kasyna chodzę tylko czasem na wakacjach ale dla zabawy i kupuję żetony za nie więcej niż 200 euro. Jak wygram kilkaset to fajnie, jak nie to wychodzę a te przegrane 200e traktuję jak bilet za swego rodzaju rozrywkę. Staram się nie grać przeciwko trendowi, tylko zgodnie z nim, po korekcie mniejszej lub większej. Wczoraj na przykład miałem S po 1,1857 o 9:15. I wczoraj liczyłem, że będą te poziomy co są dziś. A że wybiło do góry to przekręciłem się na L i złapałem te kilkanaście pips do 1,1880 i tyle. Chociaż ryzyko było bo przeciwko trendowi, to jednak wybicie na m1 dość mocne i SL wąski. Reasumując - z obecnych poziomów L nie zagram bo nie widzę przesłanek. Co nie wyklucza, że Ty znów zarobisz bo rzeczywiście po NFP stąd odpalimy, czego oczywiście Tobie i wszystkim bykom na forum życzę. Ja zobaczę czy jak kurz opadnie to pozwolą się podłączyć po L, czy będzie to po prostu okazją do S. Zieloności!