DayTrading: Piątek 02.06.2017
Re: DayTrading: Piątek 02.06.2017
a tak na marginesie ciekaw jestem co będzie tym zapalnikiem do mega spadku na giełdach... bo nie wierzę że takie wzrosty z ostatnich miesięcy nie zakończą się mega klopsem
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
musie pojawic sie jakis pretekstPipsKong pisze:a tak na marginesie ciekaw jestem co będzie tym zapalnikiem do mega spadku na giełdach... bo nie wierzę że takie wzrosty z ostatnich miesięcy nie zakończą się mega klopsem
-
- Fanatyk
Długoterminowiec a nie widzi że od lat 30 XX wieku tam nie ma korekt tylko leci tak jak rakietaPipsKong pisze:a tak na marginesie ciekaw jestem co będzie tym zapalnikiem do mega spadku na giełdach... bo nie wierzę że takie wzrosty z ostatnich miesięcy nie zakończą się mega klopsem

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fakt. Rośnie długo i powoli, a spada mocno i szybko.Tomasz196407 pisze: od lat 30 XX wieku tam nie ma korekt tylko leci tak jak rakieta
-- Dodano: piątek 02 cze 2017, 13:56 --
To, że edek spadnie to jest jasne, ale trudno ocenić ile może ewentualnie podskoczyć na jakiś danych czy niusach.PipsKong pisze:no dobra teraz bardziej widzę S niż L , ale to takie małe że szkoda zachodu ;/d4mian7 pisze:ed s na pewno ale ujek to nie wiem...
Obecnie buduje się sygnał sell na H4, ale koniec świeczki o 16, a w tzw. międzyczasie payrolsy.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
nie lubię indexówTomasz196407 pisze:Długoterminowiec a nie widzi że od lat 30 XX wieku tam nie ma korekt tylko leci tak jak rakietaPipsKong pisze:a tak na marginesie ciekaw jestem co będzie tym zapalnikiem do mega spadku na giełdach... bo nie wierzę że takie wzrosty z ostatnich miesięcy nie zakończą się mega klopsem
omijam jak tylko mogę , dla mnie to sztuczna bańka mydlana
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
Reakcja złota i obligacji na ten wzrost indeksów była nieporywnywalnie mniejsza wiec domniemuje że nfp rozwiąże tajemnice poliszynMarioDM pisze:Fakt. Rośnie długo i powoli, a spada mocno i szybko.Tomasz196407 pisze: od lat 30 XX wieku tam nie ma korekt tylko leci tak jak rakieta
-- Dodano: piątek 02 cze 2017, 13:56 --
To, że edek spadnie to jest jasne, ale trudno ocenić ile może ewentualnie podskoczyć na jakiś danych czy niusach.PipsKong pisze:no dobra teraz bardziej widzę S niż L , ale to takie małe że szkoda zachodu ;/d4mian7 pisze:ed s na pewno ale ujek to nie wiem...
Obecnie buduje się sygnał sell na H4, ale koniec świeczki o 16, a w tzw. międzyczasie payrolsy.
-- Dodano: 02 cze 2017, 13:06 --
Kong one są po to żeby rosłyPipsKong pisze:nie lubię indexówTomasz196407 pisze:Długoterminowiec a nie widzi że od lat 30 XX wieku tam nie ma korekt tylko leci tak jak rakietaPipsKong pisze:a tak na marginesie ciekaw jestem co będzie tym zapalnikiem do mega spadku na giełdach... bo nie wierzę że takie wzrosty z ostatnich miesięcy nie zakończą się mega klopsem
omijam jak tylko mogę , dla mnie to sztuczna bańka mydlana
zawsze będzie wydłużenie fali, będzie korekta pędząca trwająca klika lat,
ukierunkowana w ten sposób ze będą wychodzić z niej ale do góry
NFP może nie musi - progn ozuje 205tys now miejsc pracy
Zgadza się. Złoto ani obligi nie obsunęły się. Ba ! Obligi nawet rosną.Tomasz196407 pisze:
Reakcja złota i obligacji na ten wzrost indeksów była nieporywnywalnie mniejsza wiec domniemuje że nfp rozwiąże tajemnice poliszyn
Trust no bit**es.
za chwile wejdziemy w skalpy , przygotowac myszki
-- Dodano: 02 cze 2017, 13:17 --
dax 12840i 12800 jak bedzie to walimy l , a edek to na sprycie i szybkości ale ogólnie to nedza, no ale zobaczymy . W poniedziałek święto u sasiadów czyli dax a notowan nie będzie
-- Dodano: 02 cze 2017, 13:17 --
dax 12840i 12800 jak bedzie to walimy l , a edek to na sprycie i szybkości ale ogólnie to nedza, no ale zobaczymy . W poniedziałek święto u sasiadów czyli dax a notowan nie będzie
no to się edek na spadał hahahaha
ach te ich naciagania przed danymi , starte to jak swiat