Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Piątek 02.05.2025
Re: DayTrading: Piątek 02.05.2025
gaz 12k ski
jest bdbbbb
jest bdbbbb
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

lki na sp500 dobry pomysł
10k zostaje
po przemysleniu ja lke super mam wiec po co mam trzymac lke z tak wysoka
bez poz
ta 3k z 5142
zostaje
10k zostaje

po przemysleniu ja lke super mam wiec po co mam trzymac lke z tak wysoka
bez poz
ta 3k z 5142

ani o tym pisać

ropa
200b
gaz 10k
200b
gaz 10k
ani o tym pisać

gaz i ropa i to wszystko tu 
sp500
seria wzrostowa na indeksie S&P500 liczy już osiem wzrostowych sesji z rzędu. Ostatni raz taka seria wystąpiła w sierpniu zeszłego roku, po silnej wcześniejszej przecenie.
zachowanie dolara w kwietniu a teraz w maju na razie mi wogole nie pasuje
mialo byc w gore albo w dól a taksa konsola w okolicy 3,8 to haj nie obrot
navik zostawiles te ske z wczoraj

sp500
seria wzrostowa na indeksie S&P500 liczy już osiem wzrostowych sesji z rzędu. Ostatni raz taka seria wystąpiła w sierpniu zeszłego roku, po silnej wcześniejszej przecenie.
zachowanie dolara w kwietniu a teraz w maju na razie mi wogole nie pasuje

mialo byc w gore albo w dól a taksa konsola w okolicy 3,8 to haj nie obrot

navik zostawiles te ske z wczoraj

ani o tym pisać

Wycięli eSki na SP , to teraz pewnie pójdą w dol jak nie od dzis to od poniedziałku . Tak czy siak . Poziom ~ 5667 cały czas w grze jeszcze i albo albo .
Ja BP . Poczekam na USA z decyzjami .
......
kakao sobie popykam jak sie otworzy
..................................
Zostawiłem bax . Wycięli . Poszedłem spać bo przecież nie mozna dzień i noc siedziec przy ekranie.
Rano sie budzę a tu zonk . Sl był to zadziałał .
Czasami mnie te sle wkurwiają . Dzis właśnie jest taki przypadek . No nic . Będę walczył dalej jak USA wejdzie, teraz trzeba trochę pooddychać majowym powietrzem.
.....................
Edit
Powiem tak :
Patrzę na nq i na sp D1 -H4 to na jednym i drugim takim absolutnym minimum do korekty sa poziomy
Nq 19474
Sp 5540 .
Takie minimum - minimum , bo widzę tez możliwość sporo nizej . Pytanie czy dzis czy dopiero w poniedziałek zaczną ....ihmo
Najlepiej gdyby korektę na SP zrobili do 5304 , a potem juz w górę na nowe ATH .. z przystankami oczywiście po drodze . Ale poziom 5304 byłby idealnym miejscem do wejścia w L na długi termin. Niżej niż ten poziom nie powinni zejść w tej hossie. Bo zakładam ze mamy hossę , która bedzie trwać do poziomu ~7500
.
Ja BP . Poczekam na USA z decyzjami .
......
kakao sobie popykam jak sie otworzy

..................................
Zostawiłem bax . Wycięli . Poszedłem spać bo przecież nie mozna dzień i noc siedziec przy ekranie.
Rano sie budzę a tu zonk . Sl był to zadziałał .
Czasami mnie te sle wkurwiają . Dzis właśnie jest taki przypadek . No nic . Będę walczył dalej jak USA wejdzie, teraz trzeba trochę pooddychać majowym powietrzem.
.....................
Edit
Powiem tak :
Patrzę na nq i na sp D1 -H4 to na jednym i drugim takim absolutnym minimum do korekty sa poziomy
Nq 19474
Sp 5540 .
Takie minimum - minimum , bo widzę tez możliwość sporo nizej . Pytanie czy dzis czy dopiero w poniedziałek zaczną ....ihmo
Najlepiej gdyby korektę na SP zrobili do 5304 , a potem juz w górę na nowe ATH .. z przystankami oczywiście po drodze . Ale poziom 5304 byłby idealnym miejscem do wejścia w L na długi termin. Niżej niż ten poziom nie powinni zejść w tej hossie. Bo zakładam ze mamy hossę , która bedzie trwać do poziomu ~7500

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
navik troche kombinujesz na razie nizej 5600 nie zejda zas wyzej 5700 a owszem i czemu nie
dax juz prawie 22900
5730 i potem spadki to wg mnie minimum na 3ke
lub ABC
dax juz prawie 22900

5730 i potem spadki to wg mnie minimum na 3ke

ani o tym pisać

Czy ja wiem ? Kombinuje ?
Jak widzę wczorajszą D1 to trudno mi uwierzyc w dalsze wzrosty . Po korekcie owszem wzrosty jak najbardziej. Głębokość korekty to juz inna inszość. Oczywiście decydujący dla mnie jest poziom 5667 . Jeżeli go wybiją na USA i zrobią z niego wsparcie to ok . Wtedy wzrosty do 5710 - 5730 mogą byc, a dopiero potem korekta. Ale jeżeli go nie wybiją to ja w L sie pchać nie zamierzam. Chyba ze po korekcie
Zobacz jaka ta D1 wczorajsza jest kiepska . No chyba ze u ciebie ona wyglada inaczej? U mnie wyglada jak kupa nieszczęścia
Jak widzę wczorajszą D1 to trudno mi uwierzyc w dalsze wzrosty . Po korekcie owszem wzrosty jak najbardziej. Głębokość korekty to juz inna inszość. Oczywiście decydujący dla mnie jest poziom 5667 . Jeżeli go wybiją na USA i zrobią z niego wsparcie to ok . Wtedy wzrosty do 5710 - 5730 mogą byc, a dopiero potem korekta. Ale jeżeli go nie wybiją to ja w L sie pchać nie zamierzam. Chyba ze po korekcie

Zobacz jaka ta D1 wczorajsza jest kiepska . No chyba ze u ciebie ona wyglada inaczej? U mnie wyglada jak kupa nieszczęścia

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Gold
Wyjaśniło sie i ominęło mnie .
Ale za to kakao coś tam probuje eLkowac . Moze nie wyrwie mnie z butów . Oby.
Ale za to kakao coś tam probuje eLkowac . Moze nie wyrwie mnie z butów . Oby.