DayTrading: Piątek 02.01.2015
Re: DayTrading: Piątek 02.01.2015
highend pisze:Jeśli napiszę, że to "chwilowe zakończenie trendu spadkowego" to uwierzysz?kera.p pisze:Co się stało na EDKU??? Taka szpila DOWN na poziom 1.185![]()
u mnie L mała pozycja, TP 1.20300, SL 1.18500
a dlaczego nie pytaj(nie chodzi o lukę )
Jeśli to pokłosie walącej się Grecji i UE to nie wiem czy zamkniemy lukę... Raczej wątpię

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

Cała prasa w USA chyba najwyraźniej wzięła sobie na cel pogrążenie euro. Jeszcze czekam na wiadomości z Bloombergakera.p pisze:highend pisze:Jeśli napiszę, że to "chwilowe zakończenie trendu spadkowego" to uwierzysz?kera.p pisze:Co się stało na EDKU??? Taka szpila DOWN na poziom 1.185![]()
u mnie L mała pozycja, TP 1.20300, SL 1.18500
a dlaczego nie pytaj(nie chodzi o lukę )
Jeśli to pokłosie walącej się Grecji i UE to nie wiem czy zamkniemy lukę... Raczej wątpię
Szanujący się gracze za europy, japonii i usa nie pozwolą żeby jakieś australijskie wieśniaki wyznaczyły minimum na edku... amerykanie zejdą najniżej i zrobią piękny powróthighend pisze:
Jeśli napiszę, że to "chwilowe zakończenie trendu spadkowego" to uwierzysz?![]()
robin2003 pisze:
Szanujący się gracze za europy, japonii i usa nie pozwolą żeby jakieś australijskie wieśniaki wyznaczyły minimum na edku... amerykanie zejdą najniżej i zrobią piękny powrót
rozwaliłeś mnie

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
no i już na większości par luki podomykane
szybcy są 

freakout pisze:no i już na większości par luki podomykaneszybcy są
Edek to ma gdzieś.
Ryzyk fizyk.
teoria "okrągłych liczb" padła ("będą bronić 1.20")....
S na USD/PLN brane od 3.60 (poprzedni szczyt) - jest do bani jeśli ktoś nie zamknął, co mówiłem już jakiś czas temu
w ogóle spread na usd/pln mam chory aktualnie
L na edku przestawiam na BE i dobranoc
dodam tylko, że poziom 1.18600 pykniety to idealne co do pipsa fibo 161 ostatniej fali
ach jak to pieknie chodzi 
S na USD/PLN brane od 3.60 (poprzedni szczyt) - jest do bani jeśli ktoś nie zamknął, co mówiłem już jakiś czas temu

w ogóle spread na usd/pln mam chory aktualnie

L na edku przestawiam na BE i dobranoc

dodam tylko, że poziom 1.18600 pykniety to idealne co do pipsa fibo 161 ostatniej fali

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dlaczego? Będą bronic jak niepodległości, tylko od dołu.highend pisze:teoria "okrągłych liczb" padła ("będą bronić 1.20")....
polecam też ku uwadze poziom 1.16200 na edku jako aktualny target na kolejne eSki (kolejne fibo)
to L to tylko na 50% ruchu świecy tygodniowej zeszłej.
-- Dodano: 04 sty 2015, 23:46 --
to L to tylko na 50% ruchu świecy tygodniowej zeszłej.
-- Dodano: 04 sty 2015, 23:46 --
a bo niektórzy wierzą, że okrągłe poziomy coś znaczą. A to tylko liczby.robin2003 pisze:Dlaczego? Będą bronic jak niepodległości, tylko od dołu.highend pisze:teoria "okrągłych liczb" padła ("będą bronić 1.20")....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami