DayTrading: Czwartek (Mikołaj) 6.12.2012
Re: DayTrading: Czwartek (Mikołaj) 6.12.2012
eurusd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
Może być tez tak, że ta granica 1,3030 zostanie przebita. Co do kangura to tu też zjazd gdzieś do 1,6073
Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)
Złoto jest w fajnej cenie.
jeszcze spadnie do końca rokucore pisze:Złoto jest w fajnej cenie.
może spadnie, a może nie, dzisiaj się na spadki nie zanosiMacunaima pisze:jeszcze spadnie do końca rokucore pisze:Złoto jest w fajnej cenie.

jak sie nie zanosi to trzeba S ładowac :]
ja się zasadzam na złoto w realu na większych spadkach tak gdzieś w okolicach 1600 na forexie jeszcze nie ryzykujęcore pisze:może spadnie, a może nie, dzisiaj się na spadki nie zanosiMacunaima pisze:jeszcze spadnie do końca rokucore pisze:Złoto jest w fajnej cenie.
ile kosztuje uncja zlota w realu?Macunaima pisze: ja się zasadzam na złoto w realu na większych spadkach tak gdzieś w okolicach 1600 na forexie jeszcze nie ryzykuję

co tam cel osiagniety 13045 

w tej chwili 1694 Londyn bullionvaultzeuss pisze:ile kosztuje uncja zlota w realu?Macunaima pisze: ja się zasadzam na złoto w realu na większych spadkach tak gdzieś w okolicach 1600 na forexie jeszcze nie ryzykuję