DayTrading: Czwartek (Mikołaj) 6.12.2012
Re: DayTrading: Czwartek (Mikołaj) 6.12.2012
mnie darował mikołaj 367 pips 

Pracując nie mam czasu zarabiać
na szczescie podchodze do forexu czysto rozrywkowo, bede za 2 miesiaceNowy500 pisze:keermit pisze:oddawac moje depo
wrzuc L do 1.32chociaz rr srogi

- Tommy_Boss
- Pasjonat
Księdzem nie jestem, ale na drugie mam MIKOŁAJ 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
To tylko depo a nie...u nas w Republice byłoby rączki, nózki (galarcik) a potem reszta...keermit pisze:na szczescie podchodze do forexu czysto rozrywkowo, bede za 2 miesiaceNowy500 pisze:keermit pisze:oddawac moje depo
wrzuc L do 1.32chociaz rr srogi

Trzeba dużo trenować, tylko co...?
nie liczysz czasem do piątego miejsca po przecinku tych pipsów?marzyciel pisze:mnie darował mikołaj 367 pips

- atlanticos
- Maniak
"Ostatnie dwie godziny przynosi silny spadek kursu EUR/USD. Impulsem do tego stała się konferencja prasowa po posiedzeniu Europejskiego Banku Centralnego (ECB). W sposób bezpośredni wskazuje się obniżenie przez bank centralny prognoz gospodarczych. To bardziej pretekst niż faktyczny powód. Inwestorzy mieli świadomość, że prognozy zostaną skorygowane w dół.
W krótkim terminie tak dynamiczne spadki są podażowym sygnałem. Kurs EUR/USD przełamał nie tylko trzytygodniową linię trendu wzrostowego na wykresie H4, ale zszedł również poniżej psychologicznego poziomu 1,30 dolara. Dodatkowo, jeżeli do końca dnia sytuacja nie ulegnie zmianie, to na wykresie dziennym będziemy mieli potwierdzoną formację spadającej gwiazdy, która powstała poniżej oporu tworzonego przez szczyt z połowy października br. (1,3139).
W piątek nastroje na rynkach finansowych, w tym na forexie, będą kształtować przede wszystkim miesięczne dane z amerykańskiego rynku pracy. Najpierw oczekiwania związane z tymi danymi (stopa bezrobocia: 7,9 tys., zatrudnienie w sektorze pozarolniczym: 100 tys.), a później już faktyczne odczyty. Lepsze od oczekiwań dane poprawią nastroje, co pośrednio powinno przełożyć się na wzrost notowań EUR/USD. Gorsze dane sprowokują odwrotną reakcję i paradoksalnie wzmocnią dolara.
O godzinie 16:40 kurs EUR/USD testował poziom 1,2989 dolara."
W krótkim terminie tak dynamiczne spadki są podażowym sygnałem. Kurs EUR/USD przełamał nie tylko trzytygodniową linię trendu wzrostowego na wykresie H4, ale zszedł również poniżej psychologicznego poziomu 1,30 dolara. Dodatkowo, jeżeli do końca dnia sytuacja nie ulegnie zmianie, to na wykresie dziennym będziemy mieli potwierdzoną formację spadającej gwiazdy, która powstała poniżej oporu tworzonego przez szczyt z połowy października br. (1,3139).
W piątek nastroje na rynkach finansowych, w tym na forexie, będą kształtować przede wszystkim miesięczne dane z amerykańskiego rynku pracy. Najpierw oczekiwania związane z tymi danymi (stopa bezrobocia: 7,9 tys., zatrudnienie w sektorze pozarolniczym: 100 tys.), a później już faktyczne odczyty. Lepsze od oczekiwań dane poprawią nastroje, co pośrednio powinno przełożyć się na wzrost notowań EUR/USD. Gorsze dane sprowokują odwrotną reakcję i paradoksalnie wzmocnią dolara.
O godzinie 16:40 kurs EUR/USD testował poziom 1,2989 dolara."
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Na moje już L
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
expedient warzywniaka
narobiłeś mi wątpliwości teraz ( muszę ochłonąć ) nadal na zjazd liczę do około 1.2880
narobiłeś mi wątpliwości teraz ( muszę ochłonąć ) nadal na zjazd liczę do około 1.2880

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
Taki zjazd na dzisiaj raczej nie do złapaniaTommy_Boss pisze:expedient warzywniaka
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
sp wyglada prowzrostowo. tylko czy nie bujnie jeszcze w dol zeby troche esli zachaczyc. pewnie spora czesc osob wystraszyla sie longow wiec to moze byc dobry moment. w kazdyn badz razie rr naprawde dobry jakbym chcial celowac w 1.32expedient warzywniaka pisze:Na moje już L
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797