dałbym szanse pisowi, ale jakbym miał gwarancję że do jakiejś wojny niedoprowadzi
Ale nie śmiały jest ten Gliński, ziewa jak sam siebie słucha...
No, zastanów się co mówisz. To nie ma związku z czynami PiS-u.
To jest taka szopka pod poparcie, ale żeby być tak naiwnym aby brać to na serio!?
PiS nie realizuje absolutnie niczego co zapowiada, że zrealizuje.
Nie ma Partii politycznej, która obiecuje więcej i bardziej kłamie, także nie wiem jak kogoś może to interesować
Gdyby nie Pis PO by nie wygrało wyborów i może sobie lecieć w ciula bo nikogo innego po prostu nie ma.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 mar 2013, 16:11 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
ForexTig3r pisze:PiS nie realizuje absolutnie niczego co zapowiada, że zrealizuje.
Nie ma Partii politycznej, która obiecuje więcej i bardziej kłamie, także nie wiem jak kogoś może to interesować
chociaż ten rynek pracy niech znormalizują, bo Polska traci w tym punkcie, eksportujemy łohoho do Niemiec, półprodukty najczęściej, a tam bezrobocie jest około 6% a u nas 14% i rośnie
te ciołki z PO rozjebały popyt wewnętrzny i odwracają uwagę społeczeństwa na sprawy o podobnym nasileniu emocjonalnym jak związki partnerskie, kur** jak zobaczę pedałów na ulicach to uciekam stąd w trymigi i jestem przekonany że większość moich znajomych ma takie samo zdanie
pis to nadzieja, jeśli sobie nie poradzą to znowu im się rząd rozpadnie także nie będzie ryzyka na całą kadencję
bo jeżeli chodzi o sld tam już są kłótnie w przedbiegu
Ostatnio zmieniony 07 mar 2013, 16:14 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
ForexTig3r pisze:PiS nie realizuje absolutnie niczego co zapowiada, że zrealizuje.
chociaż ten rynek pracy niech znormalizują, bo Polska traci w tym punkcie, eksportujemy łohoho do Niemiec, półprodukty najczęściej, a tam bezrobocie jest około 6% a u nas 14% i rośnie
te ciołki z PO rozjebały popyt wewnętrzny i odwracają uwagę społeczeństwa na sprawy o podobnym nasileniu emocjonalnym jak związki partnerskie, kur** jak zobaczę pedałów na ulicach to uciekam stąd w trymigi i jestem przekonany że większość moich znajomych ma takie samo zdanie
pis to nadzieja, jeśli sobie nie poradzą to znowu im się rząd rozpadnie także nie będzie ryzyka na całą kadencję
rozumiem, iż komentujesz jego gadanie, ok.
Ale nie głosuj na tych pajaców bo w tych czasach jakby oni rządzili to byśmy padli jak zdechły pies..
SLD Chyba jeszcze gorsi...
Nie nakręcaj się tym prymitywizmem, którzy politycy i media nakręcają w tym biednym kraju.
Nikt nie będzie dobry, ani nawet lepszy od PO, które dobre nie jest - może być tylko gorzej.
Ostatnio zmieniony 07 mar 2013, 16:17 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
indeks dolara mocno zapikował, on jest bardziej trendotwórczy od edwarda ;p
-- Dodano: czw 07-03-2013, 16:19 --
musi być jakaś konkurencja żeby sytuację polityczną odświeżyć, kto wie jakie wały nakręcili przez tą podwójną kadencję, chyba nie wierzysz w czyste ręce?
dałbym szanse pisowi, ale jakbym miał gwarancję że do jakiejś wojny niedoprowadzi
a kiedy doprowadził do jakieś wojny? myślałem, że ten straszak, którym wymachuje PO od lat juz nawet nie 5, a chyba 7 dawno się zużył, a tu proszę, ciągle ktoś jeszcze ma gęsią skórkę:)
ForexTig3r pisze:
Gdyby nie Pis PO by nie wygrało wyborów i może sobie lecieć w ciula bo nikogo innego po prostu nie ma.
Podobają mi się twoje uwagi merytoryczne dotyczące traidingu. Co niestety nie chroni Cię przed kompromitującymi ocenami w sferze polityki
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
a kiedy doprowadził do jakieś wojny? myślałem, że ten straszak, którym wymachuje PO od lat juz nawet nie 5, a chyba 7 dawno się zużył, a tu proszę, ciągle ktoś jeszcze ma gęsią skórkę:)
ForexTig3r pisze:
Podobają mi się twoje uwagi merytoryczne dotyczące traidingu. Co niestety nie chroni Cię przed kompromitującymi ocenami w sferze polityki
a ja właśnie miałem się nie wypowiadać tylko handlować ale teraz nie mogłem wytrzymać, ForexTig3r ma całkowitą rację wchodzimy w 6 rok kryzysu i na to jak na razie nie ma mądrych nie tylko u nas a PiS jest nadzieją dla ciemnego ludu, który wierzy w cuda