DayTrading: Czwartek 31.10.2013
- ZielonaMgielka
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 31.10.2013
Prawdopodobne sell stopy ponizej 1.36 na EU. Troche opcji tez tam lezy..Lakomy kasek 

Kładka 1,3650 zostałązrobiona na miękko wiec obecnie ratunek dla byków to 1,3609 czyli kanałowe wsparcie oraz 61.8% fibo, swoją droga edek zachowuje się jakby FED wstrzymał dodruk conajmniej o 40mld$ hahaha 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
S3 z PP na 13590 może być realizacja z dzisiejszych short-ów
swoją drogą to jest koniec miesiaca i trzeba zyski spieniężyć bo tylko od takich jest bonus... fed tu nie ma nic do tego...yeahman pisze:swoją droga edek zachowuje się jakby FED wstrzymał dodruk conajmniej o 40mld$ hahaha
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Heh trochę jeżdzę motocyklem i wiem że szybko to nie znaczy bezpiecznie;) ale mam tylko doświadczenie po polskich drogach. W kraju kwitnącej wiśnie może to wygląda zgoła odmiennieBemowo1 pisze:Zapewniam Ciebie, że pociąg dopiero się rozpędza, dzisiaj jechaliśmy 180-220 km/4. Dla przypomnienia powiem, że shinkansen ustanowił rekord prędkości.Mepik pisze: Eh co do tego szinkansena japońskiego ;p to kto się na niego dziś załapał to sporo mógł wyciągnąc bo spadek po podwójnym szczycie pięknie się zrealizował.
Osoby które ze mną jechały samochodem wiedzą, że w tańcu się nie pie....... A jak napisałem wcześniej jestem kierownikiem pociągu, ale preferuję szybką ale bezpieczną jazdę

Herezje.Ciapul pisze:swoją drogą to jest koniec miesiaca i trzeba zyski spieniężyć bo tylko od takich jest bonus... fed tu nie ma nic do tego...yeahman pisze:swoją droga edek zachowuje się jakby FED wstrzymał dodruk conajmniej o 40mld$ hahaha
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Kaktus - a na jakim instrumencie i jaką odległość stosowałeś przy kolejnym zleceniu ?kaktus3000 pisze:Próbowałem takiego systemu na koncie z nanolotami, gdzie miałem milion centów. Przyrost kapitału był rewelacyjny około 100-200% miesięcznie. Niestety średnio co cztery miesiące zaliczałem wyzerowanie konta. Zwróć uwagę, że taki system dział odwrotnie 98% stratnych pozycji a nie jak napisałeś 99% zyskownych.Nowy500 pisze:system jest ciekawy jak ma sie bardzo gleboka kieszeń i zaczyna od niewielkich pozycji. A statystycznie jest mozliwe utrzymanie 99% zyskownych tranzakcji. Sam kiedys czytalem o systemie na ruletke:
Obstawia sie czarne badz czerwone, w momencie kiedy 4 razy pod rzad wypadnie czerwone obstawiamy czarne(duze prawdopodobienstwo wygranej) w momencie gdy przegrywamy: obstawiamy to samo pole z podwojona stawka. Niestety na danych historycznych wypadalo ze starty 20 razy po rzad tez sie zdazaly a wtedy 0. czyli gdybysmy zaczynali od 0.01 nastepnie 0.02, nastepnie 0.04 itd po dziesieciu stratnych tranzakcjach musielibysmy miec nastepne zlecenie po 10lotow, 11 strata to 20.
microloty moga zalatwic sprawe na nieskorelowanych instrumentach.
Problem pojawi sie przy lukach weekendowych.
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
- atlanticos
- Maniak
lekko naruszyliśmy przyspieszoną TL ale proponuje spokojnie zaczekac na zamkniecie obecnej H1 a jeszcze lepiej H4... Jeśli wrócimy nad TL to sygnał w miarę klarowny... wcześniej wg mnie nie tykać bo kopie prąd 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Nie takie rzeczy z koncem miesiaca sie juz zdarzalyyeahman pisze:Herezje.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ciapul pisze:Nie takie rzeczy z koncem miesiaca sie juz zdarzalyyeahman pisze:Herezje.
na giełdzie też na spokojnie realizacja zysków