http://www.myfxbook.com/forex-economic-calendarmaniutek pisze:polećcie mi dobry kalendarze ekonomiczny z którego korzystacie
DayTrading: Czwartek 31.07.2014
Re: DayTrading: Czwartek 31.07.2014
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
tylko czemu do kreatora dla webmasterów ??homar pisze:http://pl.investing.com/webmaster-tools ... konomiczny
kompletny i szybko dane wchodzą

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
u mnie też wyszedł opór na 9700 - z linii wybicia z trójkąta dołem... tak jak przez ostatnie dni zresztą dax sie tam dobijał i odbijałCiapul pisze:pierwsze trzy na czerwonohighend pisze:a tak serio: jakby wyszło, że pójdzie UP jak po zielonej linii na Twoim wykresie daxa - to gdzie jest opór i jak go wyznaczysz?
jakbym się trzymał swojego (diamencika) to bym teraz napisał: DAX ześlizguje się po lewej dolnej krawędzi

Trzymam się anyway

acha: kiedyś na demo przejechałem się na kawie... ale to dlatego, ze zagrałem pod prąd (podobnie jak zagrałem w czerwcu na bawełnie i pszenicy - pod prąd). No to kupiłem kawę (a ktos pytał przy 180 czy eS dawać, a Pan od sygnałów pisał, że przy 179 mamy sell signal). Kawa jest obecnie 188. Jestem na L i w sumie mogę zamykać zysk na DT

Ostatnio zmieniony 31 lip 2014, 13:58 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ciekawy i całkiem niezły, porównując zeszły miesiąc i oczekiwania nie jest zle. Masz jakiś typ na jutrzejszy odczyt. Wydaje się, że bezrobocie 6.1% ale korekta ostatniego odczytu raczej pewnaCiapul pisze:raport Challengera - ciekawe...
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
USD PLN pieknie idzie
trzeba uwazac na 2 szczyt teraz na 1 h
-- Dodano: czw 31-07-2014, 14:07 --
jedna jada chlopak dalej na fibosa a opor wieszy 3,15
-- Dodano: czw 31-07-2014, 14:12 --

-- Dodano: czw 31-07-2014, 14:07 --
jedna jada chlopak dalej na fibosa a opor wieszy 3,15
-- Dodano: czw 31-07-2014, 14:12 --

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie zrozumiałem uwagi soryCiapul pisze:tylko czemu do kreatora dla webmasterów ??homar pisze:http://pl.investing.com/webmaster-tools ... konomiczny
kompletny i szybko dane wchodzą

mi wystarcza, jedyna rzecz to z tego co pamiętam nie zapamiętywał mi filtrów i preferencji (wybór krajów i ważności danych) ale to może kwestia przeglądarki.
-
- Pasjonat
Zaraz pkb kanady....
Wsiedli juz w usd/cad?;)
Wsiedli juz w usd/cad?;)
pociąg na południe, czy północ?Seryjny Morderca pisze:Zaraz pkb kanady....
Wsiedli juz w usd/cad?;)

Swing
-
- Pasjonat
Ryzyk/fizykkoks pisze:pociąg na południe, czy północ?Seryjny Morderca pisze:Zaraz pkb kanady....
Wsiedli juz w usd/cad?;)
Pooudnie.
SL 1.0930
link który podałeś to link do narzędzi dla webmasterów - jezeli chcesz uzyskac kod aby go móc wkleić na swoją strone to wlasnie tam to robisz....homar pisze:nie zrozumiałem uwagi sory
mi wystarcza, jedyna rzecz to z tego co pamiętam nie zapamiętywał mi filtrów i preferencji (wybór krajów i ważności danych) ale to może kwestia przeglądarki.
normalnie kalendarz investing.com masz na http://pl.investing.com/economic-calendar/ i tam jak sie zalogujesz to juz powinno Ci wszystkie filtry pamiętać...
-- Dodano: czw 31-07-2014, 14:22 --
nie typuje... po komunikacie FOMC, który sygnalizuje ze ws rynku pracy beda szukac dziury w całym , sądzę że jutro możemy zobaczyć realizacje zysków na dolarze...Panoptic pisze:Ciekawy i całkiem niezły, porównując zeszły miesiąc i oczekiwania nie jest zle. Masz jakiś typ na jutrzejszy odczyt. Wydaje się, że bezrobocie 6.1% ale korekta ostatniego odczytu raczej pewnaCiapul pisze:raport Challengera - ciekawe...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...