testuje zachowania tłumu, pisaleś, ze nie masz nic przeciwko dostosowywaniu AT do PA.fx-technik pisze:He, he, czego naginasz???barabaszek pisze:UsdJpy
https://invst.ly/5zr2k
DayTrading: Czwartek 30.11.2017
- 

barabaszek
Re: DayTrading: Czwartek 30.11.2017
- fx-technik
- Fanatyk 
A, to musiałeś mnie źle zrozumieć.barabaszek pisze:testuje zachowania tłumu, pisaleś, ze nie masz nic przeciwko dostosowywaniu AT do PA.fx-technik pisze:He, he, czego naginasz???barabaszek pisze:UsdJpy
https://invst.ly/5zr2k
Dopasowywać można do typowych poziomów retestu.
Ale, nie naginać, bo się punkt "oporu" przesunął.
Tak, to byś mógł w nieskończoność przesuwać.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- 

barabaszek
Dosłownie tego nie napisałeś, ale to miałeś na myśli.fx-technik pisze: A, to musiałeś mnie źle zrozumieć.
Rozwiń wypowiedź, brzmi jak masło maślane.fx-technik pisze:Dopasowywać można do typowych poziomów retestu.
Dostosowywać a nie naginać, źle zrozumiałeś.fx-technik pisze: Ale, nie naginać, bo się punkt "oporu" przesunął.
Przynajmniej zacząłeś stosować LT, to już coś.fx-technik pisze:Tak, to byś mógł w nieskończoność przesuwać.
jak w nocy z 300 pipek Cie przejada to zobaczyszmajkel79 pisze:Kto nie ma shortów na indeksach ten gapa
 - nie po to przygotowywali sie tyle czasu aby teraz nie walnac szpicy i dopiero zjazd . 24k na dj wydawalo sie przesada - przeszli bez korekty.... 2008 sie zaczyna klaniac
 - nie po to przygotowywali sie tyle czasu aby teraz nie walnac szpicy i dopiero zjazd . 24k na dj wydawalo sie przesada - przeszli bez korekty.... 2008 sie zaczyna klaniac  Bitcoin i indexy
 Bitcoin i indexy 
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

przecież napisałem że żartuję z tymi krótkimi w komentarzu do Technika, jutro się okaże a jak nie jutro to pojutrze albo po nowym roku ..... któż to wiecrok. pisze:jak w nocy z 300 pipek Cie przejada to zobaczyszmajkel79 pisze:Kto nie ma shortów na indeksach ten gapa- nie po to przygotowywali sie tyle czasu aby teraz nie walnac szpicy i dopiero zjazd . 24k na dj wydawalo sie przesada - przeszli bez korekty.... 2008 sie zaczyna klaniac
Bitcoin i indexy

- fx-technik
- Fanatyk 
Cena typowo retestuje te poziomy, zanim albo pójdzie dalej, albo się odwróci:
A tego co rzeczywiście zrobi, nie musimy wiedzieć.
I do tych, już wyrysowanych poziomów dopasowujemy np. target DSWS.
Jeżeli pasuje, to PP sukcesu jest bardzo duże.

I do tych, już wyrysowanych poziomów dopasowujemy np. target DSWS.
Jeżeli pasuje, to PP sukcesu jest bardzo duże.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Grajcie sobie L na indeksach, ładujcie wszystko w akcje i oczywiście kupować kryptowaluty  

The only way is up
						- fx-technik
- Fanatyk 
Dlatego dzisiaj, biorąc też pod uwagę D1, bardzo PP był ten Long:
Abstrahując od innych wskazówek.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- 

barabaszek
Jednak te poziomy nie musza być wyznaczone DSWS.fx-technik pisze:Cena typowo retestuje te poziomy, zanim albo pójdzie dalej, albo się odwróci:
Chcesz znać przyszłość, idź do wróżki.fx-technik pisze:A tego co rzeczywiście zrobi, nie musimy wiedzieć.
Zasięgi rgrów, flag, klinów, fibo.fx-technik pisze:I do tych, już wyrysowanych poziomów dopasowujemy np. target DSWS.
Właśnie, mam wrażenie, że za bardzo się koncentrujesz na tym co jest "twojsze" niż na prawdopodobieństwie.fx-technik pisze:Jeżeli pasuje, to PP sukcesu jest bardzo duże.
Po fakcie się nie liczy.fx-technik pisze:Dlatego dzisiaj, biorąc też pod uwagę D1, bardzo PP był ten Long:
Abstrahując od innych wskazówek.
Jak byś używał lini trendu, to byś wszedł na reteście... przemyśl to sobie.
G/J ... wchodzi na orbitę  ... jeszcze troche i.... KOSMOS...  

Ale mam nadzieje ,że nie tak od razu... i jakąś korekcine zrobi od poniedziałku albo od jutra

Ale mam nadzieje ,że nie tak od razu... i jakąś korekcine zrobi od poniedziałku albo od jutra

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...