nie! az takiego dzis zejscia nie prognozowałematlanticos pisze:myślę że na 3545-50 - miejsce z bardzo dobrym r/rrafmax pisze:owszem mam i to nie jedna ale nie na 1,37. zgaduj dalejszczudlo6 pisze:rafmax tak mówi bo ma pewnie eLke na 1,37... :]![]()

nie! az takiego dzis zejscia nie prognozowałematlanticos pisze:myślę że na 3545-50 - miejsce z bardzo dobrym r/rrafmax pisze:owszem mam i to nie jedna ale nie na 1,37. zgaduj dalejszczudlo6 pisze:rafmax tak mówi bo ma pewnie eLke na 1,37... :]![]()
koparencja mi opadnie jak to się zrealizuje na edkuatlanticos pisze:myślę że na 3545-50 - miejsce z bardzo dobrym r/rrafmax pisze:owszem mam i to nie jedna ale nie na 1,37. zgaduj dalejszczudlo6 pisze:rafmax tak mówi bo ma pewnie eLke na 1,37... :]![]()
takBoosTone pisze:Panowie na wykresie h4 na edku od 01.23 po dzien dzisiejszy, jeżeli nie poszedł by niżej, nie wybił by poprzedniego dołka to można to zakwalifikować jako fale nr 2 ?
Z góry przepraszam za to pytanie, bo wydaje mi się, że jest dość głupie ;D
TAKBoosTone pisze:Bemowo1 wielkie dzięki![]()
![]()
Po wybiciu tego dołka formacja były by już nie ważna ?
To by było na tyle śmiecenia, jeszcze raz wielkie dzięki
Damian77 pisze:"pare" na czesci pozycjiNowy123 pisze:
chyba ze na PARe ptk to ok
a moze znacznie wiecej na reszcie , się zobaczy- wczorajsze poranne szorcenie dało do myslenia
ja też uznałem patrząc na wykres że to tak mało realny scenariusz... że aż korci żeby go zrealizowaćBemowo1 pisze:
koparencja mi opadnie jak to się zrealizuje na edku
jaki scenariusz? mozecie go namalowac?atlanticos pisze:ja też uznałem patrząc na wykres że to tak mało realny scenariusz... że aż korci żeby go zrealizowaćBemowo1 pisze:
koparencja mi opadnie jak to się zrealizuje na edku![]()
cfd na dax tez 60pkt ... w dółNowy123 pisze:Damian77 pisze:"pare" na czesci pozycjiNowy123 pisze:
chyba ze na PARe ptk to ok
a moze znacznie wiecej na reszcie , się zobaczy- wczorajsze poranne szorcenie dało do myslenia
sp500 futy po sesji ladnie spuścili w dol
każdy ma swoją analizęroberttheus pisze:wypadło ? cHYBA monetą rzuciłeś ? stary nie na tym poziomie jak chcesz zakisić kasę na dłużej to zarobisz na tej s-ce ale czeka Cię jeszcze wybicie na nowe szczytyDamian77 pisze:wpadlo s na dax , ma ktos podobna wizje?![]()