crok., jedni piszą o spadkach, drudzy o wzrostach, co mądrzejsi wstrzymają się od głosu i poczekają do jutra, na tzw krystalizację sygnałów
świeczka MN jest mocno bykowca, jak na Tą chwile !
Ostatnio zmieniony 29 lis 2012, 13:55 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
BOCZEK pisze:crok., jedni piszą o spadkach, drudzy o wzrostach, co mądrzejsi wstrzymają się od głosu i poczekają do jutra, na tzw krystalizację sygnałów
dla mnie przebicie 1,2982 daje jasny sygnal i to przeciwny do polbandy 1,3042 i potem wyzej jak przejedzie
Ostatnio zmieniony 29 lis 2012, 13:57 przez crok., łącznie zmieniany 1 raz.
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek
Crok zapodaj swoje kreski
dzisiejszy wątek będzie miał 50 stron
rekord
-- Dodano: czw 29-11-2012, 13:58 --
crok. pisze:
BOCZEK pisze:crok., jedni piszą o spadkach, drudzy o wzrostach, co mądrzejsi wstrzymają się od głosu i poczekają do jutra, na tzw krystalizację sygnałów
dla mnie przebicie 1,2982 daje jasny sygnal i to przeciwny do polbandy 1,3042 i potem wyzej jak przejedzie
crok., teraz i przez najbliższe 30 minut wszytkie pozomy czy to z m5 czy h4 można włożyć .... do zamrażalnika
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
a tam gadanie samymi poziomami tez nie ma sensu
w ogole wg mnie podawanie samych setupów z RR powyżej 1:3 pomogłoby większości tutaj zarabiać. Ale to jest publiczne forum, więc nie pojdzie ;p
co mi po trejdzie ze stopem 30 i targetem 40 pipow... ja dziekuje