DayTrading: Czwartek 29.01.2015
Re: DayTrading: Czwartek 29.01.2015
W temecie EDka. Dzis byly informacje wspierajace USD, ciagle w tle jest QE, wiec czemu EDek ciagle rosnie? Ktos moze mi to wytlumaczyc przystepnie ? ;-)
No własnie.. od rana wykosił mi tyle pozycji że...m@rcin1508 pisze:Słabe dane z USA a dolar w górę?

dzieje się tak ponieważ to rynek ma zawsze rację nie Ty nie media nie dane makroekonomicznepanzupa pisze:W temecie EDka. Dzis byly informacje wspierajace USD, ciagle w tle jest QE, wiec czemu EDek ciagle rosnie? Ktos moze mi to wytlumaczyc przystepnie ? ;-)

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Bo Smart Money położyli na dole ogromną kasę. Popyt przeważyłFuli5 pisze:No własnie.. od rana wykosił mi tyle pozycji że...m@rcin1508 pisze:Słabe dane z USA a dolar w górę?

"Drogę wytycza się idąc..." - Paulo Coelho
-
- Stały bywalec
Nie żebym narzekał bo siedzę w S na eurusd i audusdFuli5 pisze:No własnie.. od rana wykosił mi tyle pozycji że...m@rcin1508 pisze:Słabe dane z USA a dolar w górę?

Ja nie twierdze ze mam racje, pytam tych co moge wiedziec wiecej ode mnieDavidFx pisze:dzieje się tak ponieważ to rynek ma zawsze rację nie Ty nie media nie dane makroekonomicznepanzupa pisze:W temecie EDka. Dzis byly informacje wspierajace USD, ciagle w tle jest QE, wiec czemu EDek ciagle rosnie? Ktos moze mi to wytlumaczyc przystepnie ? ;-)

ciagnie franek z górki pługiem jeszcze dziś 3 z przodu zobaczymy 

A to czy wchodzi wielka kasa widać po wolumenie. Prostepanzupa pisze:Ja nie twierdze ze mam racje, pytam tych co moge wiedziec wiecej ode mnieDavidFx pisze:dzieje się tak ponieważ to rynek ma zawsze rację nie Ty nie media nie dane makroekonomicznepanzupa pisze:W temecie EDka. Dzis byly informacje wspierajace USD, ciagle w tle jest QE, wiec czemu EDek ciagle rosnie? Ktos moze mi to wytlumaczyc przystepnie ? ;-)

sokol27je pisze:ciagnie franek z górki pługiem jeszcze dziś 3 z przodu zobaczymy
EUR Ch 10500 moze pukne zawrotka to i PLN skonczy zabeg

-- Dodano: czw 29-01-2015, 17:27 --
pchaly pejsy pchaly EUR USd na opor dopchaly
-- Dodano: czw 29-01-2015, 17:30 --
GBP NZD i AUD juz 100 pipsa w dol zrobili

Najbliższe opory widzę tuż powyżej 1,1400...