O matko i córko, to strach dotykaćNowy123 pisze:
tak konec tygonia koniec miesaca i PIATEK jeszcze cuda beda sie dziac i mysle ze bedzie wycaganie tygodnowek na JPY i miesiecznych sweczek

O matko i córko, to strach dotykaćNowy123 pisze:
tak konec tygonia koniec miesaca i PIATEK jeszcze cuda beda sie dziac i mysle ze bedzie wycaganie tygodnowek na JPY i miesiecznych sweczek
jakże bym śmiał....Bemowo1 pisze:nie możesz mnie poprawić????
układ jest tak czytelny i widoczny, że prawdopodobieństwo realizacji jest ????????...............???????????atlanticos pisze:Bemowo1 pisze:
dla mnie na edku - parze której nie lubię (a może polubię?) sytuacja jest prosta.
ze wskazanego miejsca urwie łeb ku.....rze - najpierw musimy to miejsce pokonać![]()
kolega czyta mi w myślach...świnia![]()
Odbiliśmy się dzisiaj od ważnych średnich (wsparcie) - kurs nie ma ochoty iść do góry - (chyba, że jutro strzelimy)Jones pisze:EURUSD
na myfxbook 73% na eS
myslę że jeszcze podciągną wyżej![]()
hej
Bemowo nie rozumiem Twojego wykresu czy to znaczy spadek
dziękuje za wyjaśnienieBemowo1 pisze:Odbiliśmy się dzisiaj od ważnych średnich (wsparcie) - kurs nie ma ochoty iść do góry - (chyba, że jutro strzelimy)Jones pisze:EURUSD
na myfxbook 73% na eS
hej
jak to miejsce puści to równolegle wychodzimy pod wsparcie i z kanału
...Jones pisze:dziękuje za wyjaśnienieBemowo1 pisze:Odbiliśmy się dzisiaj od ważnych średnich (wsparcie) - kurs nie ma ochoty iść do góry - (chyba, że jutro strzelimy)Jones pisze:EURUSD
na myfxbook 73% na eS
hej
jak to miejsce puści to równolegle wychodzimy pod wsparcie i z kanału
oczywiście wiesz że ja ciągle na eL i szybko zdania nie zmienie (chyba)
nie zdziwiłbym się, gdyby jakiś grubas chciał wykorzystać niską płynność...Nowy123 pisze:nic czekamy juz na Azje 23 00