Coraz więcej info na temat otwartej wojny już - chyba będą zwoływać posiedzenie nadzwyczajne NATO...
Więc DAX może lecieć dalej... PLN pewnie dalej UP...
Ruscy budują se korytarz na Krym...
DayTrading: Czwartek 28.08.2014
Re: DayTrading: Czwartek 28.08.2014
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

-
- Gaduła
Witam
Co sadzicie dzis o L na ropie
wariatwariatgdynia pisze:Witam

DAX S madafaka

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
A ja wziolem L-ki na ropehighend pisze:wariatwariatgdynia pisze:Witam
Co sadzicie dzis o L na ropiena chwilę obecnę (ropa tania na złość Putinowy) - tylko na jakieś odbicia i zabezpieczanie SL.
DAX S madafaka![]()
Ropa to loteria dziś - jest w trendzie spadkowym i przy górnej bandzie kanału...wariatgdynia pisze:Witam
Państwa OPEK wypowiedziały się że będą bronić ceny żeby nie zeszła poniżej 100 i
Ze względu na konflikt może go wybić - ale czy to zrobi

Z drugiej strony masz zwiększająca się ilość ropy z łupków między innymi w stanach + większa ilość ropy z przemytu po zaniżonej cenie (nowe państwo islamskie) no i wszystkim (opócz OPEK) zależy żeby ropa była poniżej 100 żeby ruskich wykończyć...

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

-
- Gaduła
Noja tez wszedłem w L na ropie zaryzykuje
ruskich ceną nawat po 80$ nie wykończą a raczej siebie to już do tego doszli a koszt ropy z łupkow to 80$ a ostatnio słuchałem że w czasie konfliktu otwartego i rozproszonego cena może skoczyć na 250$ tak sie wypowiadali fachowcy czas pokaże jak do wojny gosodarczej dołączą chinykera.p pisze:Ropa to loteria dziś - jest w trendzie spadkowym i przy górnej bandzie kanału...wariatgdynia pisze:Witam
Państwa OPEK wypowiedziały się że będą bronić ceny żeby nie zeszła poniżej 100 i
Ze względu na konflikt może go wybić - ale czy to zrobi![]()
Z drugiej strony masz zwiększająca się ilość ropy z łupków między innymi w stanach + większa ilość ropy z przemytu po zaniżonej cenie (nowe państwo islamskie) no i wszystkim (opócz OPEK) zależy żeby ropa była poniżej 100 żeby ruskich wykończyć...
Dzień dobry forum
czy macie jakiś namiar na raport COT ale w postaci wykresu (z dłuższego okresu) a nie suchych liczb dla złota ?

czy macie jakiś namiar na raport COT ale w postaci wykresu (z dłuższego okresu) a nie suchych liczb dla złota ?
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

jakk tam zarbien na AUD AKABLU KIWI longach a na U j na shortach
jeszcze zapomnial bym o DAX
ja siedzialem na danych na AUD
kiwi na mocnym oporze szukam slabosci l;) kablowi jeszcze brakuje do targeta czy zdaza czynp PKB USA nie pokrzyzuje nam planu albo pomoze
w razie czego SL juz na zysk ladny ustwiane gdzie sie da 

jeszcze zapomnial bym o DAX

ja siedzialem na danych na AUD

kiwi na mocnym oporze szukam slabosci l;) kablowi jeszcze brakuje do targeta czy zdaza czynp PKB USA nie pokrzyzuje nam planu albo pomoze

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.