DayTrading: Czwartek 28.05.2015
Re: DayTrading: Czwartek 28.05.2015
jaki n Cad poszlo A jeszcze czeka nas B
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
weekly jeszcze na zielono zamkną na edim 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Zerknij na Daily jaki Pin Bar się stworzyłNowy123 pisze:jaki n Cad poszlo A jeszcze czeka nas B
Poszedłem sobie na trening a tu taki ruch, zabrakło mi 5pkt. do TP na DAXie i się cofnęło
Trzymać to, czy brać to co jest. Chyba zrobię pół na pół, bo mam 2 pozycje na plusie
No i Stany coś nie bardzo chcą spadać, ale trzymam S&P i NASDAQ eski. Nie narzekajcie, tak, dobry dzień dzisiaj do zarabiania
dla mnie dużo lepszy niż wczoraj.

No i Stany coś nie bardzo chcą spadać, ale trzymam S&P i NASDAQ eski. Nie narzekajcie, tak, dobry dzień dzisiaj do zarabiania

- dobryfxplayer
- Maniak
https://www.mql5.com/en/charts/3506839/ ... al-marketsatlanticos pisze:pan ujek wreszcie raczyl wyjsc z tego cholernego klinajuz mial tak malo miejsca ze myslalem ze klaustrofobii sie nabawi
podwojny/potrojny szczyt ladny.
zaba myslalem ze nie zyjesz

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
KABUM pisze:Zerknij na Daily jaki Pin Bar się stworzyłNowy123 pisze:jaki n Cad poszlo A jeszcze czeka nas B
wiem wiem ale mnie interesuje opcja z ABC

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mariusz k pisze:Poszedłem sobie na trening a tu taki ruch, zabrakło mi 5pkt. do TP na DAXie i się cofnęłoTrzymać to, czy brać to co jest. Chyba zrobię pół na pół, bo mam 2 pozycje na plusie
![]()
No i Stany coś nie bardzo chcą spadać, ale trzymam S&P i NASDAQ eski. Nie narzekajcie, tak, dobry dzień dzisiaj do zarabianiadla mnie dużo lepszy niż wczoraj.
Dax target teraz 10750...ale to tak na d1 widać. Ja od 11900 (fibo) siedze w S i na razie dobrze mi z tym

aktualnie trwa korekta tego spadku co przegapiles zasięg tak do około 11700 (61,8 fibo)
- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Źaba mam prośbę , mógłbyś przedstawić analizę ejka ? bedę bardzo wdzięczny .
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG