DayTrading: Czwartek 27.04.2017
Re: DayTrading: Czwartek 27.04.2017
a nie było gdzieś wzmianki że QE kończą na koniec roku ??? że 17r. będzie ostatnim rokiem ???[/quote]
Dzisiaj powiedział: do końca 2017r., lub dłużej jeżeli będzie to koniecznie.
The only way is up
Kręcą aż miło... Oczywiście dla kogo miło...
ok , dzięki teraz zrozumiałem ;]TsunamiPL pisze:
w dupie mam Draghiego, nienawidzę go tak samo jak Yeleniowej !!!
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
Nawik wczoraj ci pisałem o gbpjpy jak w s wchodziłeś, że to korekty płaskie śa ,navik pisze: ja sie już chwaliłem że odrobiłem wczorajszą strate, ale jeszcze mnie w jajo zrobił g/j
tak sie gra na takie cos tylko traci
ale jak ktos jest spec to nawet i w locie zarobi(nie pisze oTobie Nawik)
Tomasz196407 pisze:Nawik wczoraj ci pisałem o gbpjpy jak w s wchodziłeś, że to korekty płaskie śa ,navik pisze: ja sie już chwaliłem że odrobiłem wczorajszą strate, ale jeszcze mnie w jajo zrobił g/j

-- Dodano: 27 kwie 2017, 14:38 --
_Kerad_ spieprzaj z ta eLka na ropie!!!!
albo rób jak uważasz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
all in długa na eurusd, na 30 minut... taka opcja 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Dziękuje nie, nie będzie mniepedro pisze:all in długa na eurusd, na 30 minut... taka opcja

-- Dodano: czw 27-04-2017, 15:49 --
Myślę, że edek jest na razie złamany pod kątem wzrostów. Wystrzał na 1.09500 był jednak niezły.
The only way is up
ja będę, i maksymalnie o 16:15 zamykam, cokolwiek nie będzie ; )TsunamiPL pisze:Dziękuje nie, nie będzie mniepedro pisze:all in długa na eurusd, na 30 minut... taka opcja
taka zdrapka ; )
Jutro też jest dzień.
Jakiś cykl słoneczny się wtedy kończypedro pisze:ja będę, i maksymalnie o 16:15 zamykam, cokolwiek nie będzie ; )TsunamiPL pisze:Dziękuje nie, nie będzie mniepedro pisze:all in długa na eurusd, na 30 minut... taka opcja
taka zdrapka ; )

The only way is up
dzięki navik ale już jak to mówią musztarda po obiedzienavik pisze:Tomasz196407 pisze:Nawik wczoraj ci pisałem o gbpjpy jak w s wchodziłeś, że to korekty płaskie śa ,navik pisze: ja sie już chwaliłem że odrobiłem wczorajszą strate, ale jeszcze mnie w jajo zrobił g/j
-- Dodano: 27 kwie 2017, 14:38 --
_Kerad_ spieprzaj z ta eLka na ropie!!!!
albo rób jak uważasz.
wywaliło mnie na SL z dużą stratą:/