DayTrading: Czwartek 26.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 26.06.2014
teraz na kablu 1700 oporem sie stalo
Ja bym nie ryzykował krótkich na kablu, ładny pin bar na H1, mogą łyknąć zaraz ten opór.
Na Edku mamy znowu trójkąt i jesteśmy w samym środku, więc zalecam ostrożność.
https://www.tradingview.com/x/t80gPHB6
Na Edku mamy znowu trójkąt i jesteśmy w samym środku, więc zalecam ostrożność.
https://www.tradingview.com/x/t80gPHB6
DavidFx pisze:MaciejWLKP pisze:te 46 k to jest w euro oczywiście a nie PLN, ten też dobry: inwestuje tylko na goldzie ost. otwierając 1000 lot, trochę więcej niż nasz ekspert od 250 lotów
http://www.myfxbook.com/members/matthew ... amm/912856 polecam zerknąć na historię zleceń: ost buy dałzarobić prawie milion euro w 13 minut![]()
1000 lotów to jest masakrajaki trzeba miec depozyt aby wejsc na zloto z 1000 lotow?
mnie tylko zastanawia co zobia jak rynek wali -100pipsow w 2-3 minuty na stracie przy takich wielkich pozycjach, czasem to przeciez ciezko nawet ja zamknac jak leci na leb na szyje, pewnie galoty wtedy pelne hehe

nic nie kumam słabe danez polski a edek w doł czyżbyśmy bili 2 lokomotywa europy czy to tylko technika ?
chciwość jest dobra
tylko dax i dax bo tylko na daxa sie nastawilem, nie obserwuje walut, nie lubie na nich grac, zwlaszcza za najwieksze zyski mam wlasnie na daxWierny sobie pisze:Tylko dax i daxr4dkoo pisze:Co tam na DAX dziś prognozujecie?ja zostaje bez koncepcji… raczej S ?
Poranna korekta wczorajszego odbicia. Ja zapakowałem w kilka opcji. W trendzie dziennym piekne odbicie i UP UP
. Jak siedzisz na "dłuższa mete" to spadek oczywiscie, ale dzisiaj na indexach wzorowy dzień żeby troche wrzucić pipsów to portfela. Ja zawsze dziele sobie indeksy na longi i dziennie korekty/wybicia na których moge zarobić.

co do samej pozycji to jakos nie mam koncepcji szczegolnej. urwałem dziś 15 pipsikow ale szczerze mowiac nie wiem czy nie dam sobie spokoju do wypuszczenia danych

Zbieram pipsy na moje S6.
Euro/Usd proponuję trzymać ręce w kieszeni. Lecimy pod 1.36 

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
Dax jest najplynniejszym indeksiorem na kuli ziemskiej stad daxa wszyscy kochaja i doceniaja 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Re: Odp: DayTrading: Czwartek 26.06.2014
przestan patrzec na dane a zacznij na to co dzieje sie na wykresiepkubiu pisze:nic nie kumam słabe danez polski a edek w doł czyżbyśmy bili 2 lokomotywa europy czy to tylko technika ?
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Rynek dyskontuje wotum zaufania dla rządu Tuska, ale spoko, Reuters już tłumaczy wypowiedź Kaczora o kolejnym wniosku o wotum nieufności, grube ryby to przetworzą i Edek skoczy do 1.3640.pkubiu pisze:nic nie kumam słabe danez polski a edek w doł czyżbyśmy bili 2 lokomotywa europy czy to tylko technika ?
- krzychu3_1989
- Pasjonat
skoro tak piszecie o Dax to kto uważa że dzisiaj skończymy na plusie?