Lukpiasek... zostały Ci 2 dni na 1.40 - pamiętasz? Miało byc do końca tygodnia

Miałem zamiast kiwi odpalić edka na sell ale po wczorajszych stratach trochę ograniczam pozycję, a tu ładnie wg. scenariusza do 1.36 gna;pNowy123 pisze:wesoly pisze:Wszedłem w s, bo nie wyobrażam sobie przełamania tylu wsparć i dojścia tam ruchem bez żadnej nawet niewielkiej korektyNowy123 pisze:KWIWI dopiero jak przejd 7758 bedze latwiejCiekawe czy znowu się przejadę... ;p
zobaczymy na h4 jeszcze sygnaluna S nie dali![]()
ale moze jakies RGR czeba poczekac na USa i dane
czy ta V bedzie np troche wyzejkolo 880 i tam S
-- Dodano: czw 26-06-2014, 13:28 --
SL zabezpieczone na BE i czekamy
wesoly pisze:Wszedłem w s, bo nie wyobrażam sobie przełamania tylu wsparć i dojścia tam ruchem bez żadnej nawet niewielkiej korektyNowy123 pisze:[quote="="Nowy123"]KWIWI dopiero jak przejd 7758 bedze latwiejCiekawe czy znowu się przejadę... ;p
nie ma takiej możliwości...wesoly pisze:A może to będzie podwójny szczyt?
wesoly pisze:A może to będzie podwójny szczyt?
Dzięki za uwagiatlanticos pisze:nie ma takiej możliwości...wesoly pisze:A może to będzie podwójny szczyt?
po pierwsze wybilismy linie trendu na wykresie tygodniowym i jej kolejny retest to maks choc nawet to jest mało realne, po drugie zerknij na polityke banku nowej zelandii... korekta możliwa, ale długoterminowo jeszcze duże wzrosty przed nami...
atlanticos pisze:nie ma takiej możliwości...wesoly pisze:A może to będzie podwójny szczyt?
po pierwsze wybilismy linie trendu na wykresie tygodniowym i jej kolejny retest to maks choc nawet to jest mało realne, po drugie zerknij na polityke banku nowej zelandii... korekta możliwa, ale długoterminowo jeszcze duże wzrosty przed nami...
3atlanticos pisze:a ja się zastanawiam czemu uważacie że już teraz, dziś, w tym tygodniu mieli by powypuszczac na edku wszystkich tych którzy na tym wielkim locie w dol od 1.40 łapali "noże" na 1,38, 1,3750, 1,3700 i kiszą do dziś... ja nie widzę powodu żeby im promocję robic... a na edku mamy trójkąt z którego wyszliśmy wczoraj i tak "wielki power" miały byki że dziś do niego wróciliśmy zamiast isc 100 pipsow wyzej... wiec wszelkie wzrosty jak dla mnie życzeniowe... bez testu dolnej bandy klina z wykresu tygodniowego nie bedzie wg mnie wiekszych wzrostow....ale oczywiście to moje zdanie i mogę się mylic... rynek zweryfikuje
Lukpiasek... zostały Ci 2 dni na 1.40 - pamiętasz? Miało byc do końca tygodnia