Graty. Ja dzisiaj wtopilem 2 tygodniowy zyskMR. D pisze:Nie wybiło, co więcej złapałem s na samym szczycie. Jako ostatni samuraj grałem na tym forum z trendem ;-) nauczyłem się tego od .. Ciebie kiedy w lutym sam pisałem o konsoli a Ty mówiłeś trend, tren, trend.atlanticos pisze:dziś niestety też wybije... i kazda kolejna S az do 1.1160 IMOMR. D pisze:
1,1042 czyli szczyt po FED już kolejny raz nie przebity. Każde kolejne odbicie wzmacnia siłę tego poziomu. S po rynkowej z SL 1,1050 i TP na marcowych minimach. Próba numer 2 wczoraj wybiło ;-)
dopiero ponizej dzisiejszego minimum szukalbym S... obecnie zblizaja sie do wsparcia h1 (po cenach zamkniecia)
edek h1
https://www.tradingview.com/x/6XEwgs2r/w marcu ja się uparłem na trend dwa razy wybiło SL a dzisiaj wyrobiłem plan miesięczny ;-)
DayTrading: Czwartek 26.03.2015
Re: DayTrading: Czwartek 26.03.2015
- atlanticos
- Maniak

MR. D pisze:
Nie wybiło, co więcej złapałem s na samym szczycie. Jako ostatni samuraj grałem na tym forum z trendem ;-) nauczyłem się tego od .. Ciebie kiedy w lutym sam pisałem o konsoli a Ty mówiłeś trend, tren, trend.w marcu ja się uparłem na trend dwa razy wybiło SL a dzisiaj wyrobiłem plan miesięczny ;-)
tylko pogratulowac - i tak trzymaj
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
A ostrzegalem, że kangur idzie na 0,78. Gdzie byly shorty?Kusus pisze:Ehhdzisiaj dostalem zawodowo wpierdol od dolara
Kurde wcisna enter i nie ma litosci. 300 pipsow w 2 godziny i 10 czarnych swiec bez przystanku.
Bede dalej polowal na L na kangurze az do 7750. Ponizej pakuje s.
To samo ostrzegalem, że dla edka zasięg korekty to 1, 10 - 1.11. Gdzie byly shorty?
My z highendem to jacys outsiderzy, co się napisze to zawsze źle, ale i tak potem ma się rację.
Nie kloccie sie z czosnkiem. Już czekam na Wasze portfele
- atlanticos
- Maniak

Trzymaj sie miałem na 1,099 S potem poszło na 1,104 dałem następne S i to wybiło mi na 1,1037 buachchchaaa a to niższe na 1,098 buachchchaaa to wzielem L na 1,0915 i dotrzymałem do 1,094 czyli na wszystkim zarobiłem 37 pips mowię ze jestem lama ,jakbym sie nauczył trzymać zyskiNowy123 pisze:Rafcyk pisze:Większość Dax zamknięta 11870 bo to był pierwszy zakup ,te z mniejszym zyskiem na BE zabezpieczone
Dzien miło skończony
Moja strategia zakłada za wczesne sprzedawanie taka jestem lama haaahaaahaaa ,nie pewny ten Dax takie robi rajdy
a czegos ne pakowal shotow na edka
Mam za to zaletę ze stratą sie nie przejmuje wiec tu psycha daje radę
Czyli widziałem dzis 80k straty a na koniec dnia zarobiłem 30k taki moj styl gry
Teraz dałem przy 59,05 S na Brent bo kasa musi zarabiać
Wyluzuj.Mat2314 pisze:A ostrzegalem, że kangur idzie na 0,78. Gdzie byly shorty?Kusus pisze:Ehhdzisiaj dostalem zawodowo wpierdol od dolara
Kurde wcisna enter i nie ma litosci. 300 pipsow w 2 godziny i 10 czarnych swiec bez przystanku.
Bede dalej polowal na L na kangurze az do 7750. Ponizej pakuje s.
To samo ostrzegalem, że dla edka zasięg korekty to 1, 10 - 1.11. Gdzie byly shorty?
My z highendem to jacys outsiderzy, co się napisze to zawsze źle, ale i tak potem ma się rację.
Nie kloccie sie z czosnkiem. Już czekam na Wasze portfele
Ja jestem w stanie pozwolić sobie na taką stratę i jest to dla mnie normalne bo co miesiąc tracę około 15k euro ;] Dzisiejsza strata jest na poziomie 0.23%.
To ilę zarabiam pozostawię dla siebie.
I nie interesuje mnie to co mówisz zarówno ty jak i highend bo zawsze zagram po swojemu ;]
A najbliższy cel na Kangurze to 0.7855.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2015, 19:30 przez Kusus, łącznie zmieniany 2 razy.
Rafcyk pisze:Trzymaj sie miałem na 1,099 S potem poszło na 1,104 dałem następne S i to wybiło mi na 1,1037 buachchchaaa a to niższe na 1,098 buachchchaaa to wzielem L na 1,0915 i dotrzymałem do 1,094 czyli na wszystkim zarobiłem 37 pips mowię ze jestem lama ,jakbym sie nauczył trzymać zyskiNowy123 pisze:Rafcyk pisze:Większość Dax zamknięta 11870 bo to był pierwszy zakup ,te z mniejszym zyskiem na BE zabezpieczone
Dzien miło skończony
Moja strategia zakłada za wczesne sprzedawanie taka jestem lama haaahaaahaaa ,nie pewny ten Dax takie robi rajdy
a czegos ne pakowal shotow na edka
Mam za to zaletę ze stratą sie nie przejmuje wiec tu psycha daje radę
Czyli widziałem dzis 80k straty a na koniec dnia zarobiłem 30k taki moj styl gry
Teraz dałem przy 59,05 S na Brent bo kasa musi zarabiać
widzisz bos bral duzo od azu zamias sobie zberac spokojnie S nad 1,120 jak pisalo sie tu ze SP500 na luce i wspraciu
- atlanticos
- Maniak

eurcad h4 - tu jest prawdziwa perelka ... pilnuje jej juz tydzien i pod scenariusz ktory pokazalem sie nastawiam - zobaczymy co z tego bedzie ale zasieg piekny
https://www.tradingview.com/x/kydVgd7g/
https://www.tradingview.com/x/kydVgd7g/
a tak nabrale wejsce raz duza pozycj drugi raz i w strachu
zamias spokojnie po lociku dobierac 
-- Dodano: czw 26-03-2015, 20:31 --
Znów zdrożała ropa. Wzrost cen zaobserwowano po tym, jak największy na świecie eksporter ropy, Arabia Saudyjska, rozpoczęła ataki lotnicze na pozycje rebeliantów w Jemenie.
Baryłka europejskiej ropy Brent podrożała w ciągu dnia o ponad cztery procent do 59 dolarów. Według analityków, nie ma bezpośredniego zagrożenia dla eksporterów ropy na Bliskim Wschodzie. Istnieją jednak obawy, że w konflikt może zostać wciągnięty Iran, który jest ważnym państwem dla rynku energetycznego. Przez Jemen przebiegają istotne gazociągi i naftociągi, a w tym kraju de facto trwa wojna domowa. Od zeszłego roku cena baryłki ropy spadła z ponad stu do niecałych 50 dolarów w styczniu; ostatnio wahała się w granicach 60 dolarów.
-- Dodano: czw 26-03-2015, 20:31 --
Znów zdrożała ropa. Wzrost cen zaobserwowano po tym, jak największy na świecie eksporter ropy, Arabia Saudyjska, rozpoczęła ataki lotnicze na pozycje rebeliantów w Jemenie.
Baryłka europejskiej ropy Brent podrożała w ciągu dnia o ponad cztery procent do 59 dolarów. Według analityków, nie ma bezpośredniego zagrożenia dla eksporterów ropy na Bliskim Wschodzie. Istnieją jednak obawy, że w konflikt może zostać wciągnięty Iran, który jest ważnym państwem dla rynku energetycznego. Przez Jemen przebiegają istotne gazociągi i naftociągi, a w tym kraju de facto trwa wojna domowa. Od zeszłego roku cena baryłki ropy spadła z ponad stu do niecałych 50 dolarów w styczniu; ostatnio wahała się w granicach 60 dolarów.
Spodobal mi sie ujek.
Jest swieca mlot na dziennym.
jest zasieg wzrostu na 126 wyznaczony. Zobaczymy.
Jesli ujek dojdzie na 126 to gdzie bedzie edek i gdzie beda indeksy?
Jest swieca mlot na dziennym.
jest zasieg wzrostu na 126 wyznaczony. Zobaczymy.
Jesli ujek dojdzie na 126 to gdzie bedzie edek i gdzie beda indeksy?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami