ten dodruk dolara go mocno osłabia, ale żeby ten dodruk przyćmiewał problemy europy.... fundamentalnie powinna być konsola, a tutaj klops, chyba dam sobie spokój z tym forexem do końca roku, bo coś ostatnio padła mia cała struktura
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
BOCZEK pisze:ten dodruk dolara go mocno osłabia, ale żeby ten dodruk przyćmiewał problemy europy.... fundamentalnie powinna być konsola, a tutaj klops, chyba dam sobie spokój z tym forexem do końca roku, bo coś ostatnio padła mia cała struktura
przeciez ten dodruk juz wiadomo bylo zadna nowosc jak Rony wygra to powinie sie umocnic jedynie widmo klifu fiskalnego moze zagrozic umacnianiu
BOCZEK pisze:ten dodruk dolara go mocno osłabia, ale żeby ten dodruk przyćmiewał problemy europy.... fundamentalnie powinna być konsola, a tutaj klops, chyba dam sobie spokój z tym forexem do końca roku, bo coś ostatnio padła mia cała struktura
Boczek nie jesteś sam teoretycznie to konsole mamy, ale dość dużą. Osobiście obstawiam tak do wyborów 06.11 a potem bardzo mocne umocnienie dolara. Pamiętaj, nigdy się nie poddawaj
rybat, chodzi bardziej o przeczekanie, bo jak tak dalej będzie to nic nie zarobię w tym pierwszym roku roku ...
mam L a z analiz wychodzi mi S do 1,28 jako koniec fali (5), fala 4 mogła by mieć charakter złożony choć dobrze by było żeby jakiś eliotowiec doszukał się błędów w oznaczenie,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2012, 10:20 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!