Moim zdaniem ten cały sentyment jest podawany po to aby złowić jeleni na pozycje mowa o brokerni.Cblondyn pisze: ↑25 lip 2019, 14:23A ja sobie tak mysle, że gdyby stosunek popyt/podac był 85%/15% na całym rynku to cena zrobiłaby taka dzide w góre, że przeskoczyłaby z ekranu na ściane. Ale to tylko takie moje spekulacje
A broker a na koncu klient to ostatnie ogniwo łancucha pokarmowego jakim jest forex
Ale moge sie mylić![]()
DayTrading: Czwartek 25.07.2019
Re: DayTrading: Czwartek 25.07.2019
-
- Fanatyk
P. cenie Twój humorCblondyn pisze: ↑25 lip 2019, 14:23A ja sobie tak mysle, że gdyby stosunek popyt/podaż był 85%/15% na całym rynku to cena zrobiłaby taka dzide w góre, że przeskoczyłaby z ekranu na ściane. Ale to tylko takie moje spekulacje
A broker a na koncu klient to ostatnie ogniwo łancucha pokarmowego jakim jest forex
Ale moge sie mylić![]()
czasem metoda łopatologiczna jest najlepsza

Wszyscy brokerzy to są MM

To tylko gra Kotku, to tylko gra...
-
- Fanatyk
Przynajmniej próbują tylko co innego twierdzić ,
na przykład dłuzsze oczekiwanie na moment zawarcia transakcji- niby szukanie ceny na rynku
jak tam Wasz wczorajszy "dołek" na edku ?:)
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
tak ogólnie pytam bo mnie to dzisiaj od tych wzrostów to prawie zajady popękały

p.s. mimo że sam mam L .....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
ładna tam bijatyka jest o 1.1106:)
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dolek to Ty bedziesz mial jak na ropie jak edek ruszy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora