DayTrading: Czwartek 25.04.2013
Re: DayTrading: Czwartek 25.04.2013
Na edku chyba za mocno spadliśmy, słabo widzę te wzrosty.
Jeżeli nie będzie szybkiego odreagowania to dalej będziemy spadać
Jeżeli nie będzie szybkiego odreagowania to dalej będziemy spadać
a dane nt bezrobocia widziałeś???
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Wiesz , jak zobaczylem swieczke z m15 nabierajaca momentum to mi sie odechcialo... poza tym to bylo 4 odbicieBemowo pisze:chyba się zdecyduję zarazrabit pisze:Kto kupuje edka po 305![]()
Poczekam i moze po danych wsprobuje jeszcze jakis trejd , moze S na retescie 305/4
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Jednak ejek idzie w doł aby nie przeslal przynajmniej do 127 

Najpierw musi wyjść z trójkąta i zagościć na stale poniżej 129, wtedy można myśleć o 127 i niżej.birkof86 pisze:Jednak ejek idzie w doł aby nie przeslal przynajmniej do 127
Chociaż i tak uważam że jest to kwestią max tygodnia jak zobaczymy 127 i niżej.
- zastapmnie
- Pasjonat
nie ma większej dziwki od Edka, nawet kabel nie jest taki bezczelny
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
kto się dał wydymać, to się dał wydymaćzastapmnie pisze:nie ma większej dziwki od Edka, nawet kabel nie jest taki bezczelny

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
A czy to przypadkiem nie zalezy od tego jak gdzie i kiedy zaczniesz rysowac trojkaty ?psxor pisze:Najpierw musi wyjść z trójkąta i zagościć na stale poniżej 129, wtedy można myśleć o 127 i niżej.birkof86 pisze:Jednak ejek idzie w doł aby nie przeslal przynajmniej do 127
Chociaż i tak uważam że jest to kwestią max tygodnia jak zobaczymy 127 i niżej.
- zastapmnie
- Pasjonat
jeszcze gotowi dzisiaj zrobić spadającą gwiazdę na dziennym... ech, brak słów
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...