DayTrading: Czwartek 25.02.2016
Re: DayTrading: Czwartek 25.02.2016
Dadas dzieki za ten twoj wskaznik
ja akurat dzialam na renko i moze mi sie on przydac w mojej startegii 
- fx-technik
- Fanatyk

RangeBar lepsze od Renko.roody80 pisze:Dadas dzieki za ten twoj wskaznikja akurat dzialam na renko i moze mi sie on przydac w mojej startegii
Pokazują rzeczywiste ceny.
W Renko cena może latać poza boksy.
W RangeBar jest zawsze tam, gdzie widać na świecach.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
a czego uzywasz do tworzenia wykresu ? Ja do renko stosuje OVO Renko i całkiem niezle dziala
- fx-technik
- Fanatyk

Znam, on też ma RangeBary.roody80 pisze:a czego uzywasz do tworzenia wykresu ? Ja do renko stosuje OVO Renko i całkiem niezle dziala
Ja używam:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fx-technik pisze:Znam, on też ma RangeBary.roody80 pisze:a czego uzywasz do tworzenia wykresu ? Ja do renko stosuje OVO Renko i całkiem niezle dziala
Ja używam:
thx sprawdze
dadas
napisałem do Ciebie na prive
możesz zerknąć?
a już odpowiedziałeś , dzięki
napisałem do Ciebie na prive
możesz zerknąć?
a już odpowiedziałeś , dzięki
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Jednak jesteś jak Pan Hi...dzisiaj już trzeci raz zmieniasz zdanie, zostaw te kierunki i ucz tego co potrafisz, bo według mnie tylko to ma sensfx-technik pisze:Myślę, że po tym pinie H1 cena nie powinna już tam wrócić...andrut pisze:Czy jak 1.0950 będzie dobrzefx-technik pisze: Edek wie, tylko ludzie nie wiedzą: Tzn. nie wiedzą gdzie SL musi być!
Edek wszystkich robi w...,ale i tak prędzej czy później spadnie
Edit: dzisiaj edek do spółki z eur/cad wywaliło mi już chyba z 50 sl-i (oczywiście be+ no ale...)
- fx-technik
- Fanatyk

Kurde, przecież piszę cały czas, że poddaję się rynkowi i idę wraz z ceną!siux pisze: Jednak jesteś jak Pan Hi...dzisiaj już trzeci raz zmieniasz zdanie, zostaw te kierunki i ucz tego co potrafisz, bo według mnie tylko to ma sens
Przecież właśnie o to chodzi, żeby umieć zmieniać zdanie, a nie upierać się przy swojej racji!!!
Nie o moje zdanie tu chodzi, tylko o zmienność ceny.
LOL - zrozumcie to wreszcie!
Ile razy trzeba powtórzyć?
Tak...tylko Twoje trade jest w granicach 5-20 piczek, a kierunki podajesz na?...no ile piczek?fx-technik pisze:Kurde, przecież piszę cały czas, że poddaję się rynkowi i idę wraz z ceną!siux pisze: Jednak jesteś jak Pan Hi...dzisiaj już trzeci raz zmieniasz zdanie, zostaw te kierunki i ucz tego co potrafisz, bo według mnie tylko to ma sens
Przecież właśnie o to chodzi, żeby umieć zmieniać zdanie, a nie upierać się przy swojej racji!!!
Nie o moje zdanie tu chodzi, tylko o zmienność ceny.
LOL - zrozumcie to wreszcie!
Ile razy trzeba powtórzyć?
Moim zdaniem prawdziwa kasa i obrót jest w tej chwili na poziomie od 1,08 do 1,09 i nie ma opcji według mnie, żeby edek wylądował w kosmosie(w co wątpię) bez udzielania się w tych poziomach
Ostatnio zmieniony 25 lut 2016, 19:10 przez siux, łącznie zmieniany 2 razy.
edek H4... dołożyłem wąskiego stopa 20 pips.
może się uda zgarnąć 70 pipek, świeca H4 daje potencjał dodatkowo
Edka staram się generalnie unikać ale dzisiaj przyciąłem miesięczny target na loonim więc ten 1 lot zaryzykuję
może się uda zgarnąć 70 pipek, świeca H4 daje potencjał dodatkowo
Edka staram się generalnie unikać ale dzisiaj przyciąłem miesięczny target na loonim więc ten 1 lot zaryzykuję
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.