DayTrading: Czwartek 24.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 24.10.2013
Skoro pojawiają się takie informacje to znaczy ze S już blisko bardzo.
Jeszcze tylko info w tv biznes i wszyscy rzeźnicy, masaże, dekarze, brukarze będą chcieli otworzyć eLki.
Jeszcze tylko info w tv biznes i wszyscy rzeźnicy, masaże, dekarze, brukarze będą chcieli otworzyć eLki.
Grzegorz
- krzychu3_1989
- Pasjonat
pytanie czy picują żeby ski nabrać czy faktycznie tak będzie
- atlanticos
- Maniak
krzychu3_1989 pisze:pytanie czy picują żeby ski nabrać czy faktycznie tak będzie
ostatnie dwa odczyty PMI CI odpowiedziały... Chwilowo szło dobrze i znowu koleiny nawet na równej niemieckiej autostradzie się pojawiły

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Biedny Marian , ale po nim jeździcie co chwile , czym wam chłopaczyna zawinił 
Gęba mi sie cieszy jak widze jutrzejszy kalendarz normalnie

Gęba mi sie cieszy jak widze jutrzejszy kalendarz normalnie

http://streamstudio.world-television.co ... -video-750
Mark Carney: Speech as part of the Financial Times 125th anniversary celebrations, London.
Mark Carney: Speech as part of the Financial Times 125th anniversary celebrations, London.
Marian ma te przewagę ze drukarki włączać nie musi, wystarczy wyjdzie i powie, ze Hiszpania nadal mam problemy, Grecja ledwo zipie itd itp
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Mam nadzieje ze podczas tego przemówienia GBP mocno osłabnie.
Grzegorz
jutor IFO powinno byc slabsze bo bedzie EDEK dorgi powol isie odbijal czkawka na gospodarce UE ktora zrobila ledwo jakies mini odbicie zdechlego moze kota
a tu juz firma drogie Eur ozacznie szkodzic

Jak ja bym byl na jego miejscu to by euro do dolca 1:1 bylo. 
-- Dodano: 24 paź 2013, 18:00 --
Ale prawda jak byla nagonka na koniec q3 i edek na 1.25 to dziwnym trafem zaczelo rosnac.Teraz mysle,ze ta cala szopka w usa jest po to by wszyscy uwiezyli w slabego dolca i 1.4 .

-- Dodano: 24 paź 2013, 18:00 --
Ale prawda jak byla nagonka na koniec q3 i edek na 1.25 to dziwnym trafem zaczelo rosnac.Teraz mysle,ze ta cala szopka w usa jest po to by wszyscy uwiezyli w slabego dolca i 1.4 .