DayTrading: Czwartek 23.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.10.2014
Pamiętam jak śmiali się wszyscy z Sorosa, że chwali się publicznie, że gra na spadki na S&P. Myślę, że zarobił kilkadziesiąt-kilkaset milionów na ostatnich spadkach.
The only way is up
po sklapikach milo na sp500 i U J
-- Dodano: czw 23-10-2014, 21:37 --
tez pamietam alepewni zarobl kilka set bo mial sporo shortow
-- Dodano: czw 23-10-2014, 21:39 --
-- Dodano: czw 23-10-2014, 21:37 --
TsunamiPL pisze:Pamiętam jak śmiali się wszyscy z Sorosa, że chwali się publicznie, że gra na spadki na S&P. Myślę, że zarobił kilkadziesiąt-kilkaset milionów na ostatnich spadkach.
-- Dodano: czw 23-10-2014, 21:39 --
TsunamiPL pisze:Pamiętam jak śmiali się wszyscy z Sorosa, że chwali się publicznie, że gra na spadki na S&P. Myślę, że zarobił kilkadziesiąt-kilkaset milionów na ostatnich spadkach.
sp 500
ciekaw jestem jak się kurs zachowa na ponownym teście 161,8%
ciekaw jestem jak się kurs zachowa na ponownym teście 161,8%
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie wiem kto się śmiał?TsunamiPL pisze:Pamiętam jak śmiali się wszyscy z Sorosa, że chwali się publicznie, że gra na spadki na S&P. Myślę, że zarobił kilkadziesiąt-kilkaset milionów na ostatnich spadkach.
Z takich wypowiedzi nikt się nie śmieje bo jeśli wchodzą w grę setki milionów to bankstera sama wywołuje te spadki, ma różne sposoby.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
nawet jeśli zamknie się jako biały młotek to będzie zjazd do minimów w następnym miesiącuhighend pisze:Ten wisielec na monthly sie zamknie jako bialy mlotek... i potem up na nowe szczyty. I boom.

Chłopaki pisali, że banki wyzerują dziadka heheyeahman pisze:Nie wiem kto się śmiał?TsunamiPL pisze:Pamiętam jak śmiali się wszyscy z Sorosa, że chwali się publicznie, że gra na spadki na S&P. Myślę, że zarobił kilkadziesiąt-kilkaset milionów na ostatnich spadkach.
Z takich wypowiedzi nikt się nie śmieje bo jeśli wchodzą w grę setki milionów to bankstera sama wywołuje te spadki, ma różne sposoby.

The only way is up
no a soros musi odrobić bo trochę stracił ostatnio na akcjachyeahman pisze:Nie wiem kto się śmiał?TsunamiPL pisze:Pamiętam jak śmiali się wszyscy z Sorosa, że chwali się publicznie, że gra na spadki na S&P. Myślę, że zarobił kilkadziesiąt-kilkaset milionów na ostatnich spadkach.
Ależ rozumiem istotę wisielca i chętnie zobaczę te spadki. Niech to będzie odwrócone Ufreakout pisze:nawet jeśli zamknie się jako biały młotek to będzie zjazd do minimów w następnym miesiącuhighend pisze:Ten wisielec na monthly sie zamknie jako bialy mlotek... i potem up na nowe szczyty. I boom.nie rozumiesz istoty formacji wisielca - tu nie ma znaczenia kolor świecy, a jedynie jej knot i ciało właściwe
po takich świeczkach nie ma wzrostów tylko od razu zjazd na łeb na szyję
Póki co Bemowo wkleił ładny kanał wzrostowy sp500 - też taki mam

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami