DayTrading: Czwartek 23.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.10.2014
17 00 i zaczyna sie meszanie po fix
normalnie oddam wszystko za zmiennosc , poza kompem i pieniedzmi
Nowy123 pisze:17 00 i zaczyna sie meszanie po fix
Venom, złoto zrobiło dziś 150 pipsów - czego chcieć więcej? Co prawda zamknęłam swoją eskę, ale obserwuję dalej.
Dadas, no i gdzie to pchanie do góry?yeahman pisze:pożyjemy zobaczymyDadas pisze:Ty nie widzisz, że pchają cenę do góry?yeahman pisze:wyjście dołem na M5 powinno pociągnąc na 1,2615
Nie patrz na jakieś teoretyczne kanały, które możesz sobie dowolnie rysować,
tylko patrz na zachowanie ceny!
Te "jakieś teoretyczne kanały" jednak miały rację

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
a no widzisz jak sie obserwuje to sie znajdzie , akurat nie patrzyłem dzis . dobra nie ma co narzekac sory z mojej strony, czekam na rozwoj sytuacji z tymi indexami i ujkiemm , z edkiem w shorcie juz wczesniej ..melpomena pisze:Venom, złoto zrobiło dziś 150 pipsów - czego chcieć więcej? Co prawda zamknęłam swoją eskę, ale obserwuję dalej.
kablu znowu akcj podbciow jak wczoraj pod 17
- roberttheus
- Maniak
Nom, też widzę tą niezmierzoną ludzkim okiem siłę bykówroberttheus pisze:Edek znów na up wygląda

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
eur/pln
zapowiada się strzał up,
a trójkąt jest większy od potencjalnego rgr
zapowiada się strzał up,
a trójkąt jest większy od potencjalnego rgr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na ten moment, zgoda.yeahman pisze:yeahman pisze: Dadas, no i gdzie to pchanie do góry?
Te "jakieś teoretyczne kanały" jednak miały racjęJedziemy w dół
Jednak, coś tu śmierdzi - zobaczymy jaki będzie Low tego spadku.