edek h1 - mimo ze to w miare niski TF to piąty dzień męczą realizacje tego rgra. W sumie bez turbulencji bo nie bylo prób zanegowania ale te waskie range dziennie meczace bywaja. Miejsca jeszcze troche jest wiec zakladam ze dziś dokończą co zaczęli https://www.tradingview.com/x/PCNqkQtU/
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2020, 11:08 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
pewnie ze by sie przydalo dopieli-by wreszcie te formacje kermita i mozna by bylo spokojnie szukac elki ale obawiam sie ze to nie bedzie takie proste dlatego bo na edku wieje nudaaa
i falszywką wieje bo i klin hmmm
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2020, 11:07 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB nie przejmuj się tym i nie zwracaj uwagi co piszą te kiełpy bo chyba raczej czegoś Ci zazdroszczą. Czegoś czego nie mają, a jest to nic innego jak Wiedza. Ja powiem ci szczerze bardzo podziwiam Twoje wykresy które wstawiasz i bardzo na nich korzystam i pewnie jest wielu którzy mogliby tak napisać. Pozdrawiam i powodzenia
Masz typowe dywergencje przeciwne do trendu
CENA - ROŚNIE
WSKAŹNIK SPADA
zatem LONG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
ok...pokaz na moim wykresie ten uklad dolkow ktory wrzuciles jako zalacznik....czyli wyzsze dolki ceny i jednoczesnie nizsze dolki wskaznika.
Bo obecnie to mozna o szczytach rozmawiac, a nie o dolkach bo cokolwiek bylo z dolkami (dywergencje itp) to juz sie zrealizowalo. Dywergencja na dolkach nie daje gwarancji ze cena poleci w kosmos, co najwyzej sugeruje ze moze pojawic sie popyt