noi moze czas na zlotko S 1248,2 SL 1250,2spontfx pisze:Poranne wejscie w kangura wLONG okazuje sie na obecna chwile nie udane
Pozwolilem wiec dobrac sobie L 0.8768
na wszystkie pozycje SL 0.8749
DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Ostatnio zmieniony 23 sty 2014, 13:26 przez spontfx, łącznie zmieniany 1 raz.
TURECKIEJ to dopiero jazdy sa po 200 300 pisow
Bardzo dobre posunięcie. Solidarność to sobie może nagadać co najwyżej. W Polsce mamy niewolnictwo ekonomiczne - ludzie pobrali kredyty na 30 lat (co zresztą jest moim zdaniem skrajną głupotą z ich strony) i są gotowi za 1/4 pensji Niemca pracować dla takiego Amazonu. Nikt tam nie podskoczy, bo będą się bali o posady.Ciapul pisze:Myślałem że w takich firmach mają mądrzejszych strategów....
http://www.pb.pl/3530630,5556,amazon-uc ... medium=rss
e/a to w większości przypadków pochodna a/u zakłocana czasem gwałtownymi ruchami na e/ured4d pisze:Spójrz na EUR/AUD ta sama historia tylko odrwocona.
nie oczekuj że e/a wyprzedzi coś na a/u - w 99 przypadkach na 100 jest na odwrót
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
a liderzy związków siedzą w kieszeni u prezesow swoich firm... ech... naród niewolnikówbeyond pisze:Bardzo dobre posunięcie. Solidarność to sobie może nagadać co najwyżej. W Polsce mamy niewolnictwo ekonomiczne - ludzie pobrali kredyty na 30 lat (co zresztą jest moim zdaniem skrajną głupotą z ich strony) i są gotowi za 1/4 pensji Niemca pracować dla takiego Amazonu. Nikt tam nie podskoczy, bo będą się bali o posady.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Witam
Czy ktoś ma wizję fal na H4 CAD/JPY Wygląda mi na 5 na dół lub ABC. Niestety nie jestem biegły w falkach i będę wdzięczny za sugestie.
Czy ktoś ma wizję fal na H4 CAD/JPY Wygląda mi na 5 na dół lub ABC. Niestety nie jestem biegły w falkach i będę wdzięczny za sugestie.
Miałeś kiedyś do czynienia z tą bandą nierobów co się związkami zawodowymi w Polsce nazywają ? Widzę, że raczej nie bardzo...beyond pisze:Nikt tam nie podskoczy, bo będą się bali o posady.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
zaraz zwałka na ujku szykować spadochrony ;-)
- Kazimierz S
- Pasjonat
Zobacz jak mały spread dzisiaj. Mi rano wycielo sl na dodatkowych L i znowu zostalem tylko z jedną, ale czekam aż się sytuacja trochę wyklaruje.Nowy123 pisze:TURECKIEJ to dopiero jazdy sa po 200 300 pisow
Miód kupuj tylko Polski.
Miałem. Związki mogą sobie co najwyżej zrobić awanturę w spółce państwowej. W prywatnej zwolnią ich od razu i zatrudnią nowych i to jeszcze za mniejsze pensje, bo chętnych do niewolniczej pracy nie brakuje.