Bardzo dobrze zrobiłeś jesli był zysk. Nic gorszego nie może sie zdarzyć niż zyskowna pozycja staje sie stratną. Ochrona kapitału przede wszystkimDamian2 pisze:Wszystkich martwiących się o moje depo pragnę poinformować, że część pozycji zamknąłem więc już nie musicie się tak martwić![]()
No a reszta lecimy na 4.21
DayTrading: Czwartek 22.10.2015
Re: DayTrading: Czwartek 22.10.2015
EURPLN 4,2650 dali radę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Browar dla Draghiego od każdego kto zarobił na eurplnCichy44 pisze:EURPLN 4,2650 dali radę
Good for youDamian2 pisze:Wszystkich martwiących się o moje depo pragnę poinformować, że część pozycji zamknąłem więc już nie musicie się tak martwić![]()
W pełni się zgadzam, lepiej 1 pips zysku niż czekać na więcej i stracić, aczkolwiek gdyby nie to podwojenie zabezpieczenia jutro na mforexie to bym nie zamykał... ale jednak nie będę ryzykował ruchów z kosmosu w niedziele.Cblondyn pisze:Bardzo dobrze zrobiłeś jesli był zysk. Nic gorszego nie może sie zdarzyć niż zyskowna pozycja staje sie stratną. Ochrona kapitału przede wszystkimDamian2 pisze:Wszystkich martwiących się o moje depo pragnę poinformować, że część pozycji zamknąłem więc już nie musicie się tak martwić![]()
Jak spojrzeć na inne waluty do euro to złotówka powinna jeszcze z 1.5 grosza się umocnić, no ale nie zrobią mi takiego prezentu raczej
Ładnie. Ostro ryzykujesz, ale nie ma zysku bez ryzyka.Damian2 pisze:Wszystkich martwiących się o moje depo pragnę poinformować, że część pozycji zamknąłem więc już nie musicie się tak martwić![]()
The only way is up
DAX nie ma żadnych oporów
jpawlas pisze:DAX nie ma żadnych oporów
dax nie ma, jutro kontynuacja
a ktoś tu mówił ze 10290 nie wybije
Sky is the limit? 
Faktycznie, na DAXie powariowali. Strzelam na dziś w max. 10550.
Faktycznie, na DAXie powariowali. Strzelam na dziś w max. 10550.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dodruk euro == paliwo dla giełd.