DayTrading: Czwartek 22.02.2018
Re: DayTrading: Czwartek 22.02.2018
Cześć, Dzisiaj specjalnie dla Was krótka prezentacja moich dzisiejszych pozycji:
https://youtu.be/9hre91lmF2I
Zapraszam do komentowania i klikania like oraz subskrybuj
edek, d1
zatwardzenia dostal od tych dziwnych akcji
zatwardzenia dostal od tych dziwnych akcji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
wycieli moje eLki jak minister Szyszko puszcze 

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
- Fanatyk
witam,Pan Cogito pisze:Cześć, Dzisiaj specjalnie dla Was krótka prezentacja moich dzisiejszych pozycji:
co do gbpjpy sl dokładnie nie widze chyba 148,60

z czego on wynika ?
bo juz nie mówie o tp
jakoś tak dziwnie robia te ruchy SM że raczej wybijają dołki a to juz duzo wiecej
wiec troche tego nie rozumie
ale cenie że jest sl

sl na gbpjpy jest ok. 148.57 wynika z ustawienia go poniżej wartości minimalnych oraz linii trendu narysowanej na dołkach tak jak widać na zdjęciu. Jeśli cena osiągnie sl to i tak będę szukał wejścia na buy bo ciągle mam sygnał buy na wykresie a sl to tylko minimalizuje moje ewentualne straty i to aby nie przetrzymywać pozycji na minusie, czyli często wolę wejść dwa a nawet trzy razy z ciasnym sl niż raz z większym ale to zależy od tego co wykres oferuje.
Nie było mnie przy komputerze, a szkoda, bo bym siedział w L na daxie. 

The only way is up
moje ski na dax w tym chociaz to byl dobry strzal a ja jeszcze trzymam
z tym ze tez nie bylem przy kompie bobym pewnie zgasil jak zeszli nizej 12300 brrrrrrrrrrr
z tym ze tez nie bylem przy kompie bobym pewnie zgasil jak zeszli nizej 12300 brrrrrrrrrrr

Ostatnio zmieniony 22 lut 2018, 10:39 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Ok rozumiePan Cogito pisze:sl na gbpjpy jest ok. 148.57 wynika z ustawienia go poniżej wartości minimalnych oraz linii trendu narysowanej na dołkach tak jak widać na zdjęciu. Jeśli cena osiągnie sl to i tak będę szukał wejścia na buy bo ciągle mam sygnał buy na wykresie a sl to tylko minimalizuje moje ewentualne straty i to aby nie przetrzymywać pozycji na minusie, czyli często wolę wejść dwa a nawet trzy razy z ciasnym sl niż raz z większym ale to zależy od tego co wykres oferuje.
za dużo wklejac tez jest bez sensu, dlatego nie mam zamiaru
tylko wykres dzienny wklejam - może jest inny GJ u mnie
prosze nie patrzeć na wskaźniki
dzięki i Pozdrawiam
moze wroca pod te 300 jeszcze brrrrTsunamiPL pisze:Nie było mnie przy komputerze, a szkoda, bo bym siedział w L na daxie.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
hmm ja bardziej w kierunku 12000 bym celował po korekcieXAB pisze:moze wroca pod te 300 jeszcze brrrrTsunamiPL pisze:Nie było mnie przy komputerze, a szkoda, bo bym siedział w L na daxie.