Nieśmiertelny Trader pisze: 21 lis 2019, 14:41Właśnie dojebałem kolejną Lkę ale nie udzielam gwarancji![]()
DayTrading: Czwartek 21.11.2019
Re: DayTrading: Czwartek 21.11.2019
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
krna jaka tam na pozycjach musi byc moc stoja 20 minut prawie na 2-3 pipsy wtedy gdy juz hameryka gra
ale sila grubasow gra
12 pipsow na sce a co mnie dziec obsiadly bp i bp na ropie i bujajcie sie sami
zmykam i udanych trejdow ja wejsc w cos to moze z oczekujacych jeszcze wejde nara
ale sila grubasow gra
12 pipsow na sce a co mnie dziec obsiadly bp i bp na ropie i bujajcie sie sami
zmykam i udanych trejdow ja wejsc w cos to moze z oczekujacych jeszcze wejde nara
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
i po edku
dziękuję
pozdrawiam
dziękuję
pozdrawiam
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
Tomasz196407
- Fanatyk

AU cały wzrost poranny od 8
dwoma swiecami
dwoma swiecami
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2019, 15:11 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nieśmiertelny Trader
Luje objęli besse na h1, jak jeszcze zrobią to na h4 to robie wyjazd ale póki co easyPipsKong pisze: 21 lis 2019, 14:42Nieśmiertelny Trader pisze: 21 lis 2019, 14:41Właśnie dojebałem kolejną Lkę ale nie udzielam gwarancji![]()
![]()
![]()
no ja jestem trzepnięty , ale myślałem że sam jestem tylko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
też tak to widzęXAB pisze: 21 lis 2019, 14:27 rada nr 2 otwierac tylko whiski
ja to gram swoja bajke
https://iv.pl/image/Grgk8HT
O ja p#@$@#%$@#%@#%$
To był chyba false break na Edku.. no ale trzymam. No nie moge nic zarobic normalnie... PS. Złotko LLL. Bez DAX-a.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
Nieśmiertelny Trader
Człowieku, zmniejsz lewar bo się zajedziesz na tym demo. Spokój i opanowanie to podstawa w tym biznesieŚwieżak44 pisze: 21 lis 2019, 15:44 O ja p#@$@#%$@#%@#%$![]()
![]()
To był chyba false break na Edku.. no ale trzymam. No nie moge nic zarobic normalnie... PS. Złotko LLL. Bez DAX-a.
Graj odwrotnie jak mylisz napewno zarobiszŚwieżak44 pisze: 21 lis 2019, 15:44 O ja p#@$@#%$@#%@#%$![]()
![]()