Tato l czy s na edku ?
DayTrading: Czwartek 21.07.2016
Re: DayTrading: Czwartek 21.07.2016
Syn Draghiego jest niezależnym traderem w Londynie
Tato l czy s na edku ?
Tato l czy s na edku ?
The only way is up
Edek ledwo zipie, jedyne co mnie dziwi czemu nie idzie na sam spód.
Mario Draghi jest dzieckiem Goldman Sachsa : ) ... podobnie jak kilku innych wysoko postanowionych w różnych miejscach polityków, banksterów itp ...TsunamiPL pisze:Syn Draghiego jest niezależnym traderem w Londynie![]()
Tato l czy s na edku ?
GS wszędzie ma wtyki... a w pierwszym kwartale 2016 podobno na transakcjach FX mieli jeden dzień stratny... rozumiecie, jeden stratny dzień ? : ) ... fakin banksters : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- fx-technik
- Fanatyk

Prędzej coś w stylu - Dziś lazania, czy spaghetti?TsunamiPL pisze:Syn Draghiego jest niezależnym traderem w Londynie![]()
Tato l czy s na edku ?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
w jaki rejon? W Kołobrzegu od tygodnia piękne gorące słońce i bałtyk idealny do pływania.pedro pisze: i nad morze![]()
polecam
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Kopalino, in the middle of fucking nowhere ; ) ... ale będą rowery, łódka, wędki i centralnie święty spokój... a co najlepsze nie będzie wifi a o zasięg sieci kom trzeba wyjść do głównej drogi ; )highend pisze:w jaki rejon? W Kołobrzegu od tygodnia piękne gorące słońce i bałtyk idealny do pływania.pedro pisze: i nad morze![]()
polecam
hamak też jest i podobno grzyby w lesie : ) ...
Kołobrzegu nie lubię, kojarzy mi się z emerytami i zimną wodą : )
Jutro też jest dzień.
- moneymaker
- Gaduła

Re-test strefy, klasyka?
Zajęte pozycje i transakcje przestaję pokazywać, raz ze konto demo, po drugie czytając tu, to wszyscy się się interesują transakcjami innych (niewinne pytania w stylu stopu przesuwałeś), czy wyśmiewanie się z Dadasa, który pokazał nieudany trade. Swoją drogą, to dziwię Ci się Dadas, stary wróbel jesteś, a dajesz się nabierać na plewy.
Zajęte pozycje i transakcje przestaję pokazywać, raz ze konto demo, po drugie czytając tu, to wszyscy się się interesują transakcjami innych (niewinne pytania w stylu stopu przesuwałeś), czy wyśmiewanie się z Dadasa, który pokazał nieudany trade. Swoją drogą, to dziwię Ci się Dadas, stary wróbel jesteś, a dajesz się nabierać na plewy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 lip 2016, 16:27 przez moneymaker, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzybowo 2km od Kołobrzegu. Dużo młodych ludzi, a emerytów... nie ma prawie wcale. Niemców też nie za wiele.pedro pisze: Kołobrzegu nie lubię, kojarzy mi się z emerytami i zimną wodą : )
W Kołobrzegu tłumy - to fakt.
Woda ciepła. Idealna.
Miłego odpoczynku
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- fx-technik
- Fanatyk

Wiesz, nie unikniesz gorszych dni.moneymaker pisze:Re-test strefy, klasyka?
Nawet ze względu, np. na samopoczucie, przemęczenie, itp.
A taki Farciarz mnie nie rusza, dopóki jest w miarę kulturalny.
Zauważ, że ten który się notorycznie naśmiewa i jeszcze fałszuje cytaty, to w końcu znika.
Popatrz, Farciarz się wczoraj naśmiewał.
Pogratulowałem mu wygranych, wczoraj.
Dzisiaj też zaczął od naśmiewania.
I gdzie jest teraz?
Ostatnio zmieniony 21 lip 2016, 16:44 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
- moneymaker
- Gaduła

Tak, to było bardzo niesmaczne, zmieniać samemu cytaty kogoś i wklejać na forum, czytałem wczoraj; powinien być perm za to, bo w realu, to chyba konsekwencje prawne za to są.