kazde wejscie w rynek to wrozeniefx-technik pisze:
Ja pisałem wielokrotnie, że wróżenie, to nie moja bajka.
DayTrading: Czwartek 21.06.2018
Re: DayTrading: Czwartek 21.06.2018
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
Nie Kermit.Kermit pisze:kazde wejscie w rynek to wrozeniefx-technik pisze:
Jeżeli masz dobrze dookreślone warunki i się tego trzymasz, to wróżenie nie ma zastosowania.
Jest tylko wykonywanie.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2018, 10:22 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jeden wrozy z kuli, inny z kart, jeszcze inny z faz ksiezyca, formacji lub dsws... Kazde wejscie w rynek jest obarczone mniejszym czy wiekszym prawdopodobienstwem realizacji zalożeń i dopoki nie wynosi ono 100% jest tylko wrozbafx-technik pisze:Nie Kermit.Kermit pisze:kazde wejscie w rynek to wrozeniefx-technik pisze:
Jeżeli masz dobrze dookreślone warunki i się tego trzymasz, to wróżenie nie ma zastosowania.
Jest tylko wykonywanie.

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
Nie szukam posta, ponieważ celowo wczoraj na twoje hasło dałem Sell na demo, i taka była cena.Tomasz196407 pisze: ty weź sie odpierdol mam cie nazwac tak jak ty robisz?
wypisałem ci posty pytam gdzie masz tam wpis 12678 ?
Potem patrzałem co rynek robi.
-- Dodano: 21 cze 2018, 10:28 --
Kermit,Kermit pisze: jeden wrozy z kuli, inny z kart, jeszcze inny z faz ksiezyca, formacji lub dsws... Kazde wejscie w rynek jest obarczone mniejszym czy wiekszym prawdopodobienstwem realizacji zalożeń i dopoki nie wynosi ono 100% jest tylko wrozba
DSWS nie służy do wróżenia, tylko do wymierzenia parametrów transakcji.
A PP nie ma nic wspólnego z wróżeniem, tylko z wykorzystaniem typowych zjawisk.
Im bardziej dane zjawisko jest typowe w określonych warunkach, tym większe PP realizacji założeń.
I wróżenie nie ma tu nic do rzeczy.
powtarzam... dopoki prawdopodobienstwo nie wynosi 100% wszystko co robisz jest tylko wrozba... inaczej przedstawiona, nazwana i oprawiona niz u innych, ale nadal tylko wrozba ...EOT
-
- Maniak
Kermit pisze:powtarzam... dopoki prawdopodobienstwo nie wynosi 100% wszystko co robisz jest tylko wrozba... inaczej przedstawiona, nazwana i oprawiona niz u innych, ale nadal tylko wrozba ...EOT

i tego będę się trzymał

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

To prawda. To wszystko spekulacja a spekulacja nie może być czymś pewnym z samego założenia. Spekulacja zawsze będzie spekulacją nawet jeśli nazwie się ją DSWS czy inaczej.Kermit pisze:jeden wrozy z kuli, inny z kart, jeszcze inny z faz ksiezyca, formacji lub dsws... Kazde wejscie w rynek jest obarczone mniejszym czy wiekszym prawdopodobienstwem realizacji zalożeń i dopoki nie wynosi ono 100% jest tylko wrozbafx-technik pisze:Nie Kermit.Kermit pisze:
kazde wejscie w rynek to wrozenie
Jest tylko wykonywanie.
- fx-technik
- Fanatyk
Według tej tezy, to fakt, że to napisałeś także wynika z wróżby.Kermit pisze:powtarzam... dopoki prawdopodobienstwo nie wynosi 100% wszystko co robisz jest tylko wrozba... inaczej przedstawiona, nazwana i oprawiona niz u innych, ale nadal tylko wrozba ...EOT
I wszystko, co się na tym świecie dzieje, to też wynik wróżby, bo na 100% nic nie istnieje.
-- Dodano: 21 cze 2018, 10:34 --
Michale, spekulacja to jednak nie to samo, co wróżenie.
Wszystkie modele polegają na prawdopodobieństwie zdarzenia.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2018, 10:35 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
kultury trochę się naucz albo zmień forum, zgłoszone do admina[/quote]HAJENT Z KOSMOSU pisze:ty weź sie odpierdol mam cie nazwac tak jak ty robisz?fx-technik pisze:Tolmon, no to jest fajnie i super.Tolmon_Nika pisze: chciałeś to maszgram na IG
Tylko, to nie jest to, o czym Tomasz pisał.
Ty sprzedałeś po dobrej cenie, nie po 12678.
-- Dodano: 21 cze 2018, 10:18 --
To ubież go w Range Bary, to problem zniknie.amneziahaze pisze:straszny ten dax. przy nim naprawdę czuje się jak wróżka.
Nie jesteś ograniczony wykresami interwałowymi.
wypisałem ci posty pytam gdzie masz tam wpis 12678 ?
vice versa
-- Dodano: 21 cze 2018, 09:41 --
Jeszcze zapomniałes dodać o zjawisku faz ksieżyca na skuteczność we wskaźnikach d..pochodnychKermit pisze:powtarzam... dopoki prawdopodobienstwo nie wynosi 100% wszystko co robisz jest tylko wrozba... inaczej przedstawiona, nazwana i oprawiona niz u innych, ale nadal tylko wrozba ...EOT