Zostałem z L

To nie dobrze !TsunamiPL pisze:Wczorajsze s na edku zamknięte na +
Zostałem z L
DA DA DAeasy0000 pisze:HeHe przecież to wszystko to taki przekręt ludzie dajcie sobie spokój, ja już przestałem wierzyć w te cuda po kilku konkretnych zagraniach i wypłaciłem pieniądze, ale zawsze na demo można się pobawić powodzenia i szczęścia w tej grze hazardowej.
Xab zawsze szanowałem takich ludzi że potrafia ale przestac!!, a nie tkwic w czymś co uwazają za bezsensXAB pisze:DA DA DAeasy0000 pisze:HeHe przecież to wszystko to taki przekręt ludzie dajcie sobie spokój, ja już przestałem wierzyć w te cuda po kilku konkretnych zagraniach i wypłaciłem pieniądze, ale zawsze na demo można się pobawić powodzenia i szczęścia w tej grze hazardowej.
dla jednych to hazard i zawsze bedzie strata kasy
dla znajacego dobrze at trzymajacego sie zasad i umiejacego ze swej wiedzy korzystac to bardzo latwy sposobzarabiania mniejszej lub troszke trudniej wiekszej kasy
proponuje wiecej spacetow bo a noz znajdziesz czy Ci z nieba ci zleci ze 100 zeta czy wiecej
a to tez hazard
znajdziesz grosz czy z 10 zeta tez to nie wiadoma a bedziesz zdrowszy bo spacer pomaga
nie znajdziesz to tez zawsze powiesz a szansa byla![]()
powodzenia
XABXAB pisze:GRASZ TO CO RYNEK DAJE LUB POKAZUJE
i jak to przemyslisz to i wiesz kiedy jest sens wejsc -wyjsc i uciec z rynku
https://iv.pl/images/75822124206270571011.png
nie mam dzis zmartwien mam ske z 1,1441 o pol mniej i jakbym kasowal teraz mam 881 zeta polowke to 400 itd
poszedl mocny wzrost ale gdyby od razu dzis poprawiali to by byla jasnosc
nie poprawiaja to szukac abc jedno weszlo i tyle
pisze o prostym abc male cyferki kol czarny prostrzego nie znam
i w zasadzie to z krotkiej to zamknij ske