To jest pro spadkowe, prawdaBemowo pisze:Coś harmonicznego?Chris.ldn pisze:Tutaj to trochę lepiej widać....

Ale i podwójne DNO.
To jest pro spadkowe, prawdaBemowo pisze:Coś harmonicznego?Chris.ldn pisze:Tutaj to trochę lepiej widać....
zgadzam się z tym co pisze mike, po dzisiejszych fundamentach to i tak się dziwię, że jesteśmy tu gdzie jesteśmy, harmoniczna już jest, chyba kolejnej nie będzieForexTig3r pisze:To jest pro spadkowe, prawdaBemowo pisze:Coś harmonicznego?Chris.ldn pisze:Tutaj to trochę lepiej widać....
Ale i podwójne DNO.
Ryczard...na tobie jak na Zawiszy...richard.cali pisze:Poniżej 1.29 już dziś nie kupisz, spóźnionycrok. pisze:za 3min powinni poprawic low na edku i potem odbicie .... stary schematpejsatych
Ja wiem, swego czasu trochę się tym interesowałem: to są piramidy finansowe, wypłacają kasę, dopóki mogą, potem znikają. Czas życia od kilku dni do dwóch lat (bodajże, był kiedyś taki program i bardzo go wszyscy chwalili, bo ci, co się załapali na początku, rzeczywiście coś mogli zarobić, a renoma dwuletniego już programu naganiała następnych chętnych. No ale i ci zniknęli). Dodatkowo problemy z wpłatami (zwykle życzą sobie egolda lub czegoś podobnego, czyli trzeba to przetransferować, prowizje itd.). Jak ktoś ma za dużo pieniędzy, to juz lepiej niech zagra za wszystko na forexie - większe prawdopodobieństwo że zyska niż w HYIPach.książe ciemności pisze:chciałbym was zapytać o tzw. HYIP jeden mój znajomy zarobił na tym 11 tys może coś wiecie o tym
Rycho , dlaczego mnie okłamałeś i reszte forumrichard.cali pisze:Poniżej 1.29 już dziś nie kupisz, spóźnionycrok. pisze:za 3min powinni poprawic low na edku i potem odbicie .... stary schematpejsatych