a no nie jest 50 Fibo mamy moga i nam cofnac nizej jesli EUR USD nam zacznie jechac na 13xxDmn112 pisze:E/j każdy dołek odbijał się do tej pory od round lvl po 50 pips niżej, ale nie jest powiedziane, że i tym razem tak będzie.

a no nie jest 50 Fibo mamy moga i nam cofnac nizej jesli EUR USD nam zacznie jechac na 13xxDmn112 pisze:E/j każdy dołek odbijał się do tej pory od round lvl po 50 pips niżej, ale nie jest powiedziane, że i tym razem tak będzie.
rafmax pisze:Cos o EUR/USD.
Masz racje Cajto. Ja tez to wczoraj zrozumiałem. Nigdy wiecej postów "mam tłusta L" "Własnie kupiłem" itd. Mozna wstawic analize/opinie, ale decyzje inwestycyjne niech kazdy podejmuje sam.cajto pisze:klimokrates - nie, nie zdziwię się, dla mnie to nie ma najmniejszego znaczenia - gram skalpa na 20p na Ejmanie, cała reszta ma charakter poglądowy. Z wiadomych względów nie wrzucam tu postów typu "mam tłustą L", "delkiktnie zagrałem na S", itp...
Człowieku, daj sobie siana. Od kiedy jestem na tym forum (ponad miesiac) krzyczysz ze korekta tuz tuz na sp500. I co z tego? kazdy to widzi i kazdy wie ze pompuja i ze korekta moze byc w kazdej chwili bo sie nalezy jak psu buda. Od miesiaca wchodziłes w ta korekte i milczałes bo szło do gory. Wczoraj zaczeło sie korekcic i mowisz "a nie mowiłem". Ech...Nowy123 pisze:rafmax pisze:Cos o EUR/USD.
jak lapales juz SP500 na 1509
zobaczymy c ozrobia na 1500 czy przejda i jedziemy na 1470 - 80 czy odbitka tak czy inaczej S sie oplacalo lapac