DayTrading: Czwartek 20.12.2012
Re: DayTrading: Czwartek 20.12.2012
tyle ze tam 5 z przodu zamias 7 pokazuja 

to teraz cofka na 13248/50 skalpik na S a L w grze caly czas na razie
- atlanticos
- Maniak
Panowie...i na kablu i na edku osiagnelismy poziom 61.8 zniesienia wczorajszych spadków...
do tego na kablu mamy piekna swiece h1.... interpretacja dalsza dowolna
cytat:
"W ciągu najbliższej godziny włoski Senat będzie głosował przygotowany przez rząd Mario Montiego budżet na 2013 rok. Następnie ustawa budżetowa trafi do izby wyższej włoskiego parlamentu, która może głosować ją jeszcze dziś lub jutro rano. Premier Monti zapowiedział, że po przyjęciu budżetu złoży swoją rezygnację, co otworzy drogę do rozwiązania parlamentu i rozpisania przedterminowych wyborów. Oczekuje się, że wybory odbędą się pod koniec lutego przyszłego roku. Samo rozwiązanie parlamentu nie będzie miało wpływu na notowania wspólnej waluty. Jednak im bliżej będzie wyborów, taki wpływ może już mieć miejsce. Szczególnie gdyby nie było jasności, jaki rząd wyłoni się po wyborach."
do tego na kablu mamy piekna swiece h1.... interpretacja dalsza dowolna

cytat:
"W ciągu najbliższej godziny włoski Senat będzie głosował przygotowany przez rząd Mario Montiego budżet na 2013 rok. Następnie ustawa budżetowa trafi do izby wyższej włoskiego parlamentu, która może głosować ją jeszcze dziś lub jutro rano. Premier Monti zapowiedział, że po przyjęciu budżetu złoży swoją rezygnację, co otworzy drogę do rozwiązania parlamentu i rozpisania przedterminowych wyborów. Oczekuje się, że wybory odbędą się pod koniec lutego przyszłego roku. Samo rozwiązanie parlamentu nie będzie miało wpływu na notowania wspólnej waluty. Jednak im bliżej będzie wyborów, taki wpływ może już mieć miejsce. Szczególnie gdyby nie było jasności, jaki rząd wyłoni się po wyborach."
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Ten scenariusz jest bardzo prawdopodobny Wszystko teraz zależy od stanów Ja z elek jak zarazie nie rezygnuję.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- Seneka
Adam pisze:Ten scenariusz jest bardzo prawdopodobny Wszystko teraz zależy od stanów Ja z elek jak zarazie nie rezygnuję.
to gdzie tam masz maksy bo nie ma ceny celu
-- Dodano: czw 20-12-2012, 14:25 --
podobna wersja jak moja

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"podobna wersja jak moja ? z 1340-50 " Zasięg tak ale twojemu wykresowi jakbym się starał to w zagmatwaniu nie dorównam
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
- Seneka
- Seneka
-
- Pasjonat
To jest jakiś horror z tym wykresem, serio patrzysz na to wszystko?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
Adam pisze:"podobna wersja jak moja ? z 1340-50 " Zasięg tak ale twojemu wykresowi jakbym się starał to w zagmatwaniu nie dorównam
jaki zagmantwanie zwykly zygazak czy 3 jka

-- Dodano: czw 20-12-2012, 14:55 --
Nowy123 pisze:Adam pisze:"podobna wersja jak moja ? z 1340-50 " Zasięg tak ale twojemu wykresowi jakbym się starał to w zagmatwaniu nie dorównam
jaki zagmantwanie zwykly zygazak czy 3 jkaa ze zasieg wyliczany z roznych pozycji te zielona krecha to pod wskazniczek ktory nie raz dawal zarobic
na sredni termin do gry
jaki horror to tylko tak wyglada jak go sie powiekszy jest ok przeciez tam procz poziomow fibo pivota plus wskaznik co pokazuje poziomy srednich MA i jedno fibo, plus bolinger i srednie ruchome nic nie ma
dla tego tam takie zageszczenie bo pokazuje pivoty i MA srednie luzik wszystko widac
Ostatnio zmieniony 20 gru 2012, 13:57 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
ja jak patrze na ten wykres to wszedzie widzę rgr
na małych TF i na dużych też
w sensie u siebie
na małych TF i na dużych też
w sensie u siebie
bardzo ladnie pojcheli
tam gdzie chcilem
z s na 13265