gold h4, https://www.tradingview.com/x/WGQnD6do/
yeahbana ema200 h4, komplikuje sprawe ...
DayTrading: Czwartek 20.11.2014
Re: DayTrading: Czwartek 20.11.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Aktualny poziom 1,129-1,13 jest istotny z uwagi na ilość reakcji w ostatnich kilku tygodniach na tym poziomie ~highend pisze:USD/CAD wygląda wam wzrostowo? Kolega WUZA trzyma tam longi.... mi od kilku dni wyglądał na sell.
na H4 dobrze widać. No chyba, że tworzy flagę i 1.123 warto wejsc w L pod wybicie mocne na UP.
wtedy może edkowi urwie jaja i spadnie na 1.23![]()
wg tego co wrzucił Żaba.
wszystko jest skorelowane
Ale rzeczywiście nie wygląda to tak różowo jak dzisiaj rano dla byków

- krzychu3_1989
- Pasjonat
o Kablu nic nie pisałem a jeśli chodzi o sp500 to brałem jak było po 2030 i czekam na 2100Nowy123 pisze:PS
A jesli koles mi wyskakuje ze mnie kocha bo zarabia robiac odwrotne to niech mi pokarze jak zarobil dzis na KABLU z shortow 1566 gdy pisalem o longu lub ja k zarobil z longow branych na DAX czy SP500 wczoraj a jak zarobil na nich dzis z ranajak to zaraba robiac odwrotnie
szkoda czasu na takich osobnikow
napisal poscika i znikl
nie piramiduje pozycji albo na niej zarobie albo stracę SL 2000
nie wymagaj od kogoś pokazywania pozycji jeśli sam ich nie pokazujesz
hmm... chyba prędzej sp500 zobaczy 1960 niż 2100, ale pewnym być nie mozna...
btw. przyuważyłem dziś niezłe roznice na wykresach bawełny u brokera MM vs ECN. Fakt, ze jutro rolowanie - ale u jednego zwała była wieksza niż u drugiego
a w ogóle bawełna to jakaś masakra jest. Zakładam scenario: cicha woda... brzegi rwie.... niejednemu depo urwie
btw. przyuważyłem dziś niezłe roznice na wykresach bawełny u brokera MM vs ECN. Fakt, ze jutro rolowanie - ale u jednego zwała była wieksza niż u drugiego

a w ogóle bawełna to jakaś masakra jest. Zakładam scenario: cicha woda... brzegi rwie.... niejednemu depo urwie

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
highend pisze:hmm... chyba prędzej sp500 zobaczy 1960 niż 2100, ale pewnym być nie mozna...
btw. przyuważyłem dziś niezłe roznice na wykresach bawełny u brokera MM vs ECN. Fakt, ze jutro rolowanie - ale u jednego zwała była wieksza niż u drugiego![]()
e tam przecez idzie na 2100 i po 2050 malkontenci Longi bora jak mowei ze wczenej zabek w dol korekcyjny zobaczymy i pod to sie gra

9500 9530 ostatnie maksy
jeśli:pedro pisze:gold h4, https://www.tradingview.com/x/WGQnD6do/
yeahbana ema200 h4, komplikuje sprawe ...
- indeksy spadna
- dolar sie osłabi
- będzie jakieś PNP
to GOLD witamy na poziomie 1300... i wyżej.

btw. mi już przeszło - rano miałem jakiś kryzys

. Do momentu kiedy dolar się osłabiał (do czerwca?) szło mi swietnie, a od kiedy sie umacnia (czerwiec-wrzesien) - do dooopy. A ja zamiast sie na to przestawić to cały czas walka przeciwko USD..
w październiku USD sie osłabiał i znowu szło świetnie..... Listopad znowu dolar UP i wyniki mierne.
Jak tu żyć panie dolarze, jak życ

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
niech sie FED i Mario uczy 
"W ramach serwisu internetowego SzalonaPozyczka.pl ..........
.................
WYLICZENIE KOSZTÓW POŻYCZKI NA PODSTAWIE REPREZENTATYWNEGO PRZYKŁADU:
Całkowita kwota pożyczki – 1500,00 zł na okres 30 dni; łączna kwota odsetek – opłaty – 441,00 zł; Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania – 2200%; łączne zobowiązanie do spłaty – 1941 zł; "

.................
Całkowita kwota pożyczki – 1500,00 zł na okres 30 dni; łączna kwota odsetek – opłaty – 441,00 zł; Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania – 2200%; łączne zobowiązanie do spłaty – 1941 zł; "
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

recepta gry dla edka na jutrzejszy dzień
interwał m15 - Parabolic SAR - nastawy fabryczne i podłączać się do impulsu
interwał m15 - Parabolic SAR - nastawy fabryczne i podłączać się do impulsu
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Forex przy tym to mały miki - skór....... bym powiesił w Warszawie na każdej latarni na Marszałkowskiej - tak dla przykładucrok. pisze:niech sie FED i Mario uczy
.................