mówię cały czas o strefach do spadku a poszło wyżej, może kogoś interesuje moje zarządzanie kontem, poza tym nie musisz mnie czytać, nie chce tu wklejać samych wykresówjkar pisze:Ani mnie ani nikogo innego nie interesuje czy Ty badz ktoś inny odrobił straty.pr7emo pisze:już straty odrobione w 50% zysku konta od tego małego spadku na uj i eu
Wszystkich tu interesuje tylko jedno:
na ile Twój wpis może być przydatny ...
DayTrading: Czwartek 20.09.2018
Re: DayTrading: Czwartek 20.09.2018
no i ci masz jeszcze te ske /jkar pisze:O żadne "strasz" mi chodziło.
Jutro o 10:30 wygasa seria "u" kontraktów. Pejs rozgrywając cenę złotego bardzo istotnie to uwzględnia.
Wystarczy porównac aktualny kurs serii u i z.
-- Dodano: 20 wrz 2018, 15:10 --
Zeby nie było to czcze gadanie to jedno z konkretnych poparć w załączeniu:
czy moje lki juz ja zzarly

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Na Daxie ta korekta ? jak na razie jest równa poprzedniej, a obie są równe 0,62 tej przed nimi. Zastanawiam się czy ten cały ruch od top maja to mógłby być jakiś klin D1
Przeciez to zlecenie limit.XAB pisze:
no i ci masz jeszcze te ske /
czy moje lki juz ja zzarly
A cóż wiecej do szczęscia trzeba...

weszło dopiero teraz jest oki.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
A czy ja mówię, że twój? I przecież nie mówię, że są złe. Wielu wykresów, wielu ludzi nie kumam.Tolmon_Nika pisze:"koksy"sorki ale to nie mój problemkokosy pisze: Proszę bardzo, ale jak ci pisałem - i tak nie kumam twoich wykresów.![]()
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2018, 17:53 przez kokosy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
Tam są same korektykokosy pisze:Na Daxie ta korekta ? jak na razie jest równa poprzedniej, a obie są równe 0,62 tej przed nimi. Zastanawiam się czy ten cały ruch od top maja to mógłby być jakiś klin D1
czyli abc
czy masz tam impuls?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2018, 18:05 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Jako całości: tamte - nie, teraz - prawdopodobne, ale przecież w ZZ możemy mieć a i c jako impuls.Tomasz196407 pisze:Tam są same korektykokosy pisze:Na Daxie ta korekta ? jak na razie jest równa poprzedniej, a obie są równe 0,62 tej przed nimi. Zastanawiam się czy ten cały ruch od top maja to mógłby być jakiś klin D1
czyli abc
czy masz tam impuls?
Dla jasności - mówię o ruchach na D1.
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2018, 18:02 przez kokosy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak to mówią, s na edku na górce to zawsze dobry pomysł 

The only way is up
-
- Fanatyk
to tez dobrze spx na dołku , co?TsunamiPL pisze:Jak to mówią, s na edku na górce to zawsze dobry pomysł

Jak to pisał Świeżak edek jest prostszy niż dax.
Edek wrócił 40 pips, a dax nie
Edek wrócił 40 pips, a dax nie

The only way is up