DayTrading: Czwartek 20.07.2017
Re: DayTrading: Czwartek 20.07.2017
Ja to jednak nie rozumiem "rynku". Po tym co Mario powiedział o stopach, że pozostaną długo na niskim poziomie to edek moim zdaniem powinien zaliczyć sporą wtopę, a on rośnie. Dobrze, że nigdy nie próbowałem grać na danych, bo kiepsko bym na tym wyszedł.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
-
- Fanatyk
a co to za waluta?xhDog pisze:No marian, dawaj do pieca
GorącaTomasz196407 pisze:a co to za waluta?xhDog pisze:No marian, dawaj do pieca

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
EURAUD OUT z palca +70 pipsów.
Teraz Okazja nr 7 trzeba coś znaleźć.
Teraz Okazja nr 7 trzeba coś znaleźć.
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
- fx-technik
- Fanatyk
Świeżak, tak skalpuje się:
I taka jedna transakcja wystarczy na dniówkę.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 lip 2017, 15:13 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
-
- Fanatyk
xhDog pisze:GorącaTomasz196407 pisze:a co to za waluta?xhDog pisze:No marian, dawaj do piecaDzięki marian
aaa , no tak

- fx-technik
- Fanatyk
A jakby kto potrzymał, to ho-ho, majątek!fx-technik pisze:Świeżak, tak skalpuje się:I taka jedna transakcja wystarczy na dniówkę.
-
- Fanatyk
czyli wishing popłacafx-technik pisze:A jakby kto potrzymał, to ho-ho, majątek!fx-technik pisze:Świeżak, tak skalpuje się:I taka jedna transakcja wystarczy na dniówkę.

No bo patrzyłem na te małe konsolki i je wybili na M1.. Jeszcze musze to przemysleć. Dwa razy zrobili mi tam zmyłkę, przed rajdem L. PS. Ale i tak dziś dla odmiany nieźle zarabiamfx-technik pisze:Nie o to chodzi. Świeżak był w idealnym momencie do zawarcia transakcji Long.Tolmonnika pisze:widocznie widzimy inny wykres DAX-a ? z moiej strony EOTŚwieżak44 pisze:Wybijają na moment i z powrotem wracją. Nie da się grac czegoś takiego.
Ale, on nie wiedział co jest grane.
Nie znalazł wsparcia H1, jakie tam było.
Nic nie zrobił, tylko chciał grać w grę "złap kilka pips, jak ci się uda".

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Niestety, ale nie popłaca.Tomasz196407 pisze:czyli wishing popłacafx-technik pisze:A jakby kto potrzymał, to ho-ho, majątek!fx-technik pisze:Świeżak, tak skalpuje się:I taka jedna transakcja wystarczy na dniówkę.
Popłaca chłodna analiza i wyczekanie okazji.