oanda 50/50PipsKong pisze:edek zmienił kierunek na ten najbardziej lubiany ?:)
-- Dodano: 20 kwie 2017, 13:40 --
Ok, to jest trapezTomasz196407 pisze:
Seba to nie jest Klin!
oanda 50/50PipsKong pisze:edek zmienił kierunek na ten najbardziej lubiany ?:)
Seba to nie jest Klin!
bemowo, jesli oglosza zwyciestwo L.P i to wyrazniejsze jak w sondazach to jak sie obronisz przed wielka luka w poniedzialek??Bemowo1 pisze:oanda 50/50PipsKong pisze:edek zmienił kierunek na ten najbardziej lubiany ?:)
-- Dodano: 20 kwie 2017, 13:40 --
Seba to nie jest Klin!
UJek z mojej, ale niższej perspektywy. Po wyjściu górą możliwe, że dotkniemy 109,60. Dół nieźle przyklepany na 108,72 (aż się prosi o wybicie SLi poniżej do 108,55).belon pisze:Dalej UP:
Obronię się w ten sposób, że nie zostawię pozycji na weekend. Na marginesie uważam, że teraz jest robiony techniczny bałagan - podobnie jak to miało miejsce przy brexicie.woj55 pisze: bemowo, jesli oglosza zwyciestwo L.P i to wyrazniejsze jak w sondazach to jak sie obronisz przed wielka luka w poniedzialek??
Chciałem ci to pokazać, ze wzgledu na obowiązki nie zrobiłem tegoBemowo1 pisze:Ok, to jest trapezTomasz196407 pisze:
Seba to nie jest Klin!
Też mam problem z obowiązkamiTomasz196407 pisze:
Chciałem ci to pokazać, ze wzgledu na obowiązki nie zrobiłem tego
i chyba dobrze że tak jest
nie tyle co jeden pan tu kiedyś ale jeszcze nie koniec dniaBemowo1 pisze:Też mam problem z obowiązkamiTomasz196407 pisze:
Chciałem ci to pokazać, ze wzgledu na obowiązki nie zrobiłem tego
i chyba dobrze że tak jest
Wyznacznikiem będą wybory we Francji, więc wszystko co teraz wrzucamy to śmieci (dużo ich wrzuciłem)
taki impuls spadkowy byłby wskazany dla mojego scenariusza. Jutro piątek, więc wszystko może się zdarzyć - całe wyjście nad taśmy może okazać się ściemą._Kerad_ pisze:@Bemowo1
co rozumiesz przez "...że przejdzie do drugiej tury, co powinno przełożyć się na korzystny technicznie obraz (dla mnie)..."
pytam bo zastanawiam się nad zostawieniem krótkiej pozycji na weekend