Zamykam część żeby móc dobierać następne , jak pisałem wcześniej mam chwilowo bardzo ograniczony kapitał, z mojego punktu widzenia nie ma sensu kisić cały czas bo moge rozbić 1 pozycje na dwie części i zamkniętą część puścić ponownie na zasadzie odsetka składowego. dlatego musiałem sie zadowolić 0.5/0.1/0.5/0.1 sekwencja zamiast 2/1/1/0.5 bo zwyczajnie mnie nie staćlukpiasek pisze:to co już zamykasz longi na sp ? nie widzisz 1900 albo 2000 ?krinvest pisze:będzie za chwile spokojnielukpiasek pisze:
Jak tu chłopaki pokazywały dobre wsparcie dopiero w okolicach 1300 ale jak bedzie dalej pompka na sp to kto wie gdzie złoto spuszczą![]()
jak hossa w usa to gold w kibel jeszcze zbyt wielu widzi powrót do 2000$ dopiero jak stracą nadzieję bedzie trzeba sprzedać fundusze akcji a kupować złoto kto wie może to będzie w rejonie 999$ za uncjeale to takie długoterminowe przemyślenia

Miejsce do korekty depozytu sie znajdzie w razie czego

Co do złota , do dalej twierdze to co od grudnia , niczego co ma z przodu 9 i trzy cyfry na złocie nie zobaczycie

Jeżeli po wycofaniu Qe wszystko będzie szło dobrze to podejrzewam , ze za mojego pokolenia już nawet rejonu 1000 nie poliże. Dla mnie na złocie zaczynamy drugą połowe lat 70 , dzieci kwiaty i te sprawy , wielka pokoleniowa hossa

Pozdrawiam