DayTrading: Czwartek 20.03.2014
Re: DayTrading: Czwartek 20.03.2014
Jak kabel pyknie przez to wsparcie to edka też już widac bliżej 1,37
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- harymilloki
- Maniak
do Mgrzech ... Na kangurze ? ? ? eLki ??? nie gram na kangurze ????
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
harymilloki pisze:do Mgrzech ... Na kangurze ? ? ? eLki ??? nie gram na kangurze ????
No to co mnie Pan cytujesz

Spoko luzik, ale na tych gejkach i ujkach to owszem idzie, ale w dol

pozdro
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
- harymilloki
- Maniak
BOCZEK pisze:Jak kabel pyknie przez to wsparcie to edka też już widac bliżej 1,37
edka to ja widzę na 1,39600 znowu ... i dopiero w dół
wykres pokazałem na początku dnia i nie zmienił się on o niedzieli ...
"cierpliwość popłaca..."
- krzychu3_1989
- Pasjonat
czyli to było do mnie czemu L bioręMGrzech pisze:harymilloki pisze:do Mgrzech ... Na kangurze ? ? ? eLki ??? nie gram na kangurze ????
No to co mnie Pan cytujeszpytalem kolegi dlaczego proponuje Kangura
![]()
Spoko luzik, ale na tych gejkach i ujkach to owszem idzie, ale w dol![]()
pozdro
bo tak uważam że rgr będzie i niema przesłanek za spadkiem na kangurze - coraz leprze dane Australijczycy pokazują a granie pod cięcie 10mld USD pewnie w poniedziałek już się skończy i powrót do wzrostów tak myśle co nie oznacza ze tak będzie
dolar to już sprawia wrażenie jakby wyżej mu się nie chciało
https://www.tradingview.com/x/dKoYRaPB/
https://www.tradingview.com/x/dKoYRaPB/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
jak by sie stąd obiło, albo z 1,367 to mam 1,41 i wyżej, ale to tylko teoria spekulacyjnaharymilloki pisze:edka to ja widzę na 1,39600 znowu ...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Obama said
"Podpisałem dziś nowy dekret, który umożliwi nałożenie sankcji na kluczowe sektory gospodarki rosyjskiej. Te sankcje miałyby wpływ nie tylko na rosyjską gospodarkę, ale też globalną".
"Podpisałem dziś nowy dekret, który umożliwi nałożenie sankcji na kluczowe sektory gospodarki rosyjskiej. Te sankcje miałyby wpływ nie tylko na rosyjską gospodarkę, ale też globalną".
a jak g/u się jutro ( a przypominam że to piątek ) cofnie do 1,66 to W1 powie że Hały ma racjeBOCZEK pisze:jak by sie stąd obiło, albo z 1,367 to mam 1,41 i wyżej, ale to tylko teoria spekulacyjna
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Chyba Tradingview nie wytrzymało
Internal Server Error
Internal Server Error