mi tez sell stop 6348 wskoczylNowy123 pisze:no kabelos przesli linie i mozna bylo S zalaczycSL na zysk i czekam czy nie odwina po danych
kolejnego stawiam na 6319
mi tez sell stop 6348 wskoczylNowy123 pisze:no kabelos przesli linie i mozna bylo S zalaczycSL na zysk i czekam czy nie odwina po danych
Ciapul pisze:Od godz. 12:00 rentowności wzrosły z poziomu 2,88% do 2,92%.
krinvest !!! jak jesteś taki MONDRY to znajdz mi lepiej jednorożca z ruszającymi się skrzydłami![]()
![]()
![]()
Ciapul pisze:Od godz. 12:00 rentowności wzrosły z poziomu 2,88% do 2,92%.
krinvest !!! jak jesteś taki MONDRY to znajdz mi lepiej jednorożca z ruszającymi się skrzydłami![]()
![]()
![]()
molmomas pisze:Ciapul pisze:Od godz. 12:00 rentowności wzrosły z poziomu 2,88% do 2,92%.
![]()
![]()
stary ja kiedyś takiego widziałem, po jednej imprezie gdzie podawali dziwną CoCacolę...![]()
a tak to widzę że edward pragnie nieco zjechać, na d1 mi to wygląda na niezłą korektę do .1345-1.3500 i potem zobaczymy czy pójdzie niżej i przebije tlke na ostatnich denkach czy odbije
wielkie dzięki... chyba właśnie o takie coś chodziło w liście do dzieciątkakk.dreamer pisze:Ciapul http://www.sklepy24.pl/sklep/swiat-zaba ... 15774/8417
moje dziecko raczej tej coli nie próbowałomolmomas pisze:stary ja kiedyś takiego widziałem, po jednej imprezie gdzie podawali dziwną CoCacolę
Jakbym napisał wczoraj , ze zgarne majątek na wigu dzisiaj , to też pewnie bym sie dzisiaj nie pojawił bo nie byłoby po coCiapul pisze:BTW Yeahman chyba zleciał ze swojej drabiny bo coś go dzisiaj nie widać...
Dla Ciebie wszystko , zaznaczyłem Ci go na wykresie US500 , specjalnie w twoim ulubionym kolorzeCiapul pisze:
![]()
![]()
tylko że nie ma ruszających się skrzydeł... jak ja to mam dziecku pod choinką położyć skoro miało być ze skrzydłami...krinvest pisze:Dla Ciebie wszystko , zaznaczyłem Ci go na wykresie US500 , specjalnie w twoim ulubionym kolorze
To pociesz je , że kolega z forum kiedys dostawał na świeta pod choinke 2 pomarańcze i czekolade. 2 lata z rzędu !Ciapul pisze:tylko że nie ma ruszających się skrzydeł... jak ja to mam dziecku pod choinką położyć skoro miało być ze skrzydłami...krinvest pisze:Dla Ciebie wszystko , zaznaczyłem Ci go na wykresie US500 , specjalnie w twoim ulubionym kolorze
a co do tego mojego ulubionego koloru to nie jest nim tylko że na bialym tle tradingview jest wyraźny...
-- Dodano: czw 19-12-2013, 15:13 --
g/u zszedł teraz pomiędzy FE61,8 a FE50 (1.6465; 1.6218; 1.6483)